Grappige zinnen om te flirten, verleiding tussen het lachen!

Grappige zinnen om te flirten, verleiding tussen het lachen!

Als je van een jongen of een meisje houdt en hem wilt veroveren, is er een essentiële vereiste: een gevoel voor humor! Zonder een paar keer lachen, zal verleiding zeker mislukken, maar origineel zijn kan ingewikkeld zijn. Daarom zijn we je te hulp gekomen om je enkele aanwijzingen te geven met betrekking tot de kunst van het hof maken. Hier zijn enkele ideeën over grappige zinnen om te flirten Ze zullen je helpen het ijs te breken en hun aandacht te trekken.

Grappige berichten om de verovering te starten

Het gebruik van grappige zinnen om te linken kan een goede strategie zijn om het naar je te laten kijken, en vooral, dat je op een meer ontspannen manier begrijpt dat je veel interesse hebt. Maar wees voorzichtig! Er zijn bepaalde limieten die niet kunnen worden overschreden. Je mag nooit onbeleefd of respectloos zijn met je woorden als je niet wilt dat het eindigt voordat je begint. Let op de volgende zinnen om te linken.

1 Ik geloofde niet in liefde op het eerste gezicht … totdat ik je tegenkwam!

Berichten om de jongen te verleiden die je leuk vindt

2 Ik weet dat je lang hebt gezocht je betere helft, maar … hier ben ik! Maken we wat sap?

3 Ben je echt of droom ik je?

4 Vertel je moeder over mij dat ik doodga om mijn schoonmoeder te zijn.

5 Studeer of werk je? (het is zo verouderd dat het zelfs grappig klinkt)

Je moet wel erg moe zijn omdat je de hele dag draagtrond en rond gaan door mijn hoofd

Grappige en grappige flirtzinnen

De beste korte en gedurfde zinnen om te flirten

Als je een van degenen bent die dat goed, kort, twee keer goed geloven, zijn dit de zinnen die je zoekt om de jongen of het meisje die je leuk vindt te verleiden. We raden aan dat je je haar loslaat en dat je met een beetje meer gierige woorden durft. Het zijn korte en leuke dates dat kan je inspireren om een ​​glimlach te krijgen.

7 Ik hou van je stijl …

8 Is de zon net opgekomen? Of heb je gelachen?

9 Je bent zo lief dat ik zo dik naar je kijk dat ik dik word.

Verleid jezelf met deze zinnen om te flirten

10 Als Columbus je zag, zou hij zeggen: Heilige Maria! Wat heeft Pinta dat meisje?

11 Ik moet wat oefenen in kussen, kun je me helpen?

12 Sinds wanneer de bloemen Ze lopen, hebben twee armen en twee benen?

Grappige zinnen om een ​​afspraak aan te vragen

Een afspraak aanvragen is altijd ingewikkeld omdat de meest geschikte woorden niet altijd naar voren komen. Als je gevoel voor humor hebt en je neemt een beetje ijzer van de zaak zal gemakkelijker voor je zijn. Hier zijn enkele grappige zinnen om een ​​romantische date te vragen.

13 Hou je van indianen en cowboys? dan laten we rodeo stoppen en laten we samen een biertje gaan drinken.

14 Ik ben nieuw in de stad, Blijven we het ons tonen? Ik zou graag de weg naar je huis willen weten.

15 Ik hou van je glimlach … Ik wou dat ik het live en live weer kon zien! Blijven we?

Grappige zinnen om een ​​afspraak aan te vragen

16 Als ik nu om een ​​superkracht zou kunnen vragen, zou ik het je graag kunnen vertellen Ik wil bij je blijven.

17 Ik maak een catalogus van de beste restaurants in de stad, kun je me helpen dit af te maken?

18 Dat heb je vast gehoord drie zijn menigte… zijn we allebei?

Zinnen zo leuk als cheesy om je te verleiden

We stellen enkele zinnen voor die zo cheesy zijn dat ze erg grappig zullen zijn. Het zijn zulke zoete berichten dat zou iedereen diabetes kunnen veroorzaken, maar maakt uw kind desondanks aan het lachen. Geestelijke opmerking: zodat je niet denkt dat je te cloying bent, als je dit bericht via WhatsApp verzendt, is het beter dat je een emoji aan het lachen maakt.

19 Kennen we elkaar? Ik denk dat ik je in een van mijn dromen heb gezien.

20 Hallo, is jouw naam Google? omdat Je hebt alles wat ik nodig heb.

21 Als ik bij je ben, heb ik geen vliegtuig nodig, omdat je lippen me naar de mooiste uithoeken van de planeet laten reizen.

  Berichtideeën om te linken met wie je leuk vindt

22 Voor je verjaardag ga ik je het mooiste ter wereld geven: een spiegel zodat je je weerspiegeling kunt zien.

23 Maar hoe is het mogelijk dat een ster bevindt zich op grondniveau?

24 Ik ga huur in rekening brengen, want je bent nu lang geleden leven in mijn hart zonder iets te betalen.

Hebben we je geïnspireerd om te kiezen goede zinnen om te flirten? Welke wildcards gebruik je om te veroveren dat ze altijd voor jou werken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *