Betekenis van tatoeages met slangen

Betekenis van een slangentattooDe betekenis van slangen-tatoeages. Instagram

Het is mogelijk dat als een slang in je opkomt, je denkt dat het een kwaadaardig wezen van nature is, maar het is een ander prachtig wezen van onze planeet dat we net als elk ander levend wezen moeten respecteren. Maar voor veel mensen is een slang veel meer dan dit en daarom zijn ze meestal getatoeëerd om ze voor altijd in de huid te laten belichamen. Maar wat is het?ontstoken hebben tatoeages met slangen?

Snake tatoeages

Vipers, cobra’s, zeeslangen of elk ander wezen dat op de grond kruipt en wees een slang, het kan alles zijn een geweldige tatoeage… hoewel voor sommige mensen dit beeld van een glijdende slang iets heel eng is. Slangen zijn prachtige wezens die worden afgekeurd vanwege de rol die ze kregen in het jodendom en het christendom. Maar slangen zijn sinds het begin van alle tijden een integraal onderdeel van de geschiedenis van de mensheid geweest.

Afhankelijk van het culturele referentiepunt van de persoon die de tatoeage met slangen krijgt, kan dit veel verschillende dingen symboliseren, omdat de laatste betekenis altijd zal worden gegeven door de persoon die de tatoeage in hun huid heeft laten belichamen. Enkele van de betekenissen zijn: genezing en wedergeboorte, seksuele energie en vruchtbaarheid, verleiding, wraakgeest, intellect en sluwheid, adel, goddelijkheid.

De tatoeage van een slang kan een tatoeage zijn die alleen een slang in het ontwerp heeft, maar meestal zijn er meestal meer verfijnde ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een slang en een dier, een slang en een schedel, een tribale slang, een spiraalvormige slang tatoeëren … Je moet het ontwerp kiezen, maar je moet onthouden dat het iets belangrijks voor je moet betekenen om het overal met trots te kunnen dragen van je lichaam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *