Dromen dat je blind bent: open je ogen wijd

Om te dromen dat je blind wordt

Het lijkt misschien een van die vreselijke dromen en je voelt je als een nachtmerrie, maar droom dat je blind wordt Het heeft geen zo negatieve interpretatie als je je kunt voorstellen. Je moet gewoon je ogen wijd openen. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen dat je blind bent.

Waarom droom je dat je blind wordt

Soms hebben we verlammende dromen, zoals wanneer je je ogen niet kunt openen of je benen niet kunt bewegen, gerelateerd aan gezondheid. Dromen dat je blind bent, heeft geen negatieve betekenis en het is geen voorgevoelige droom, maar je moet goed letten op wat het onderbewustzijn je wil vertellen. Open je ogen wijd en je zult het duidelijk zien.

In je droom word je blind omdat je weet dat er iets in je leven is dat je ontsnapt. Je ziet het niet, er gebeurt iets en u komt er niet achter. Het is een droom die zich voordoet op die momenten waarop je je bewust wordt van de giftige mensen om je heen, die je misschien kunnen schaden en je het niet eens hebt opgemerkt. Het is nooit te laat om het te zien.

Misschien heb je deze droom met de blindheid omdat je het gevoel hebt dat je jezelf niet goed kent, omdat je in jezelf moet kijken in een introspectieoefening om je duidelijker te zien, om te beslissen welk pad je gaat nemen en om de kracht te vinden die je nodig hebt om vooruit te komen. Zoals je ziet, kondigen de betekenissen van deze droom geen verschrikkelijke rampen aan.

Hoewel we ook een negatievere interpretatie vinden in deze droom waarin je blind blijft omdat deze door je eigen kan worden veroorzaakt angsten. Vaak heb je deze droom voor een operatie of ziekenhuisopname met de angst dat er iets misgaat. Wees niet bang en houd je ogen open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *