De afwezigheid van gepassioneerde kussen als een paar, wat gebeurt er?

Waarom is er de afwezigheid van gepassioneerde kussen als een paar, wat gebeurt er?

Denk je dat kussen een goede maatstaf zijn voor het welzijn van een paar? Door de jaren heen is het gebruikelijk dat relaties veranderen en evolueren. Degenen die van elkaar houden, doorlopen verschillende fasen waarin hun manier van intimiteit en relatie anders is en bijvoorbeeld de frequentie verandert waarmee ze kussen. maar, Wat gebeurt er als er geen gepassioneerde kussen zijn als een paar? Betekent deze afwezigheid dat de relatie is verbroken?

1 Wat betekent het dat er geen gepassioneerde kussen zijn

Hartstochtelijke kussen vormen meestal de eerste intieme benadering die twee mensen leuk vinden en dat ze op een gegeven moment een stel konden worden. Het is echter gebruikelijk dat het niveau van passie voor kussen geleidelijk daalt en wat ooit een gepassioneerde kus was van wat kippenvel veroorzaakt, is nu een flauwe en snelle snavel.

De vraag is: Is liefde zonder gepassioneerde kussen mogelijk? Helaas kunnen gewoonte en routine vaak met de vonk van paren die plotseling verrast zijn om te beseffen hoe lang ze zijn geweest zonder een goede kus te geven of te geven. De redenen waarom dit gebeurt, kunnen verschillende zijn en we onderzoeken ze een voor een.

Waarom gepassioneerde kussen minder vaak voorkomen

2 Waarom stoppen ze met gepassioneerde kussen

Als je ook hebt gemerkt dat jij en je partner niet zoveel kussen als voorheen, kan dit een van de volgende redenen hebben.

Routine en stress hebben je gekidnapt

Soms laat de maalstroom van de dag tot dag je geen vrij moment, zelfs niet om te genieten van een goede zoensessie met het paar. Je hebt zoveel dingen te doen en zoveel om over na te denken dat het onmogelijk is om een ​​minuut voor jou en je relatie te vinden. Daarom is het laatste wat je wilt naar bed gaan om je gepassioneerde kussen te geven. Het spijt ons u te moeten vertellen dat, als dit uw geval is, Door routine en stress ben je helemaal gekidnapt.

Je hebt de vonk van liefde verloren

In andere gevallen stoppen koppels gepassioneerd omdat ze op een bepaald punt in hun relatie de vonk hebben verloren. Deze verandering in je leven is reden tot zorg, Maar passie kan worden hersteld.

Ben je de vonk en gepassioneerde kussen kwijt?

Je denkt dat gepassioneerde kussen voor tieners zijn

Nee! Er zijn veel mensen die dat denken tongkussen is slechts een tienerdings en daarom, naarmate ze ouder worden, verlaten ze deze praktijk. Maar waarom kun je niet genieten van een goede kus met 40, 60 of 80 jaar?

U wilt uw privacy niet meer delen

De gepassioneerde kussen zijn een van de meest intieme voorbeelden van liefde dat een paar kan voelen voordat ze relaties hebben. En er zijn paren die uiteindelijk besluiten dat ze niet willen blijven slapen. Het is een respectabele beslissing, als beide het samen nemen, maar als gevolg verdwijnen de gepassioneerde kussen in het paar.

Je houdt niet meer van elkaar

In andere gevallen kan het zijn de afwezigheid van verlangen om te kussen Wees een eerste teken dat er iets niet goed gaat in het paar. Dit zou natuurlijk niet voor alle relaties moeten gelden, omdat, zoals we je al hebben laten zien, er nog vele andere redenen zijn waarom het paar beetje bij beetje stopt met kussen.

Houd je niet meer van elkaar en waarom geef je jezelf geen gepassioneerde kussen?

3 Wat te doen als je niet meer kust

Als gepassioneerde kussen schijnen vanwege je afwezigheid in je relatie, maak je geen zorgen, want alles is niet verloren. Sommige wijzigingen in uw gewoonten zullen u helpen Herstel de vonk van je partner.

Neem een ​​gat voor je

Hoe druk je het ook hebt, probeer eens per week 5 minuten voor je te krijgen. Het is niet veel tijd en zal je weer toestaan ​​elkaar te ontmoeten. Besteed die korte tijd aan het praten over jou, maar ook kussen met passie.

Ga tegelijkertijd liggen

Probeer het indien mogelijk Ga tegelijkertijd naar bed. Je kunt die minuten optimaal gebruiken voordat je in slaap valt.

Tips om gepassioneerde kussen te herstellen

Verlaat de verwijten

Als je wilt dat gepassioneerde kussen terugkeren naar je relatie, moet je je best doen om de verwijten opzij te zetten. eerbied Het is de kostbaarste schat die een paar heeft.

Download een app

U kunt een van de vele beschikbare mobiele apps downloaden die aan u zullen worden voorgesteld leuke spelletjes waarmee je die vonk die je ontbrak kunt herstellen.

4 Waarom gepassioneerde kussen belangrijk zijn

Kussen dienen als een thermometer om te beoordelen welk niveau van passie is de relatie. Maar ze zijn ook belangrijk om onze partner te laten zien hoeveel we nog van hem houden en het verlangen dat we dichter bij hen moeten zijn.

Hoe beïnvloedt de afwezigheid van gepassioneerde kussen het paar?

Volgens een onderzoek aan de Universiteit van Oxford zijn gepassioneerde kussen met tong erg belangrijk voor heteroseksuele vrouwen om een ​​partner te kiezen. Na een enquête onder meer dan 300 mannen en ongeveer 600 vrouwen werd geconcludeerd dat vrouwen de neiging hebben om prioriteit te geven aan het vermogen van hun partner om meer te kussen dan mannen. Aan de andere kant bleek uit hetzelfde onderzoek dat voor vrouwen Kussen zijn een belangrijker onderdeel in lange relaties dan voor mannen.

Bovendien helpen goede kussen calorieën te verbranden en zijn ze enorm plezierig. Kun je om meer vragen?

En jij, heb je een streak gehad met je partner waarbij er niet zoveel gepassioneerde kussen waren? Vertel het ons in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *