Sereniteit en wedergeboorte: betekenis van walvis-tatoeages

De betekenis van walvis-tatoeagesDit is wat walvissen in tatoeages betekenen. Instagram

de walvissen Ze zijn een van de meest nieuwsgierige dieren van de oceaan. Hun kenmerken maken hen ongeveer unieke wezens omgeven door prachtige legendes. In tegenstelling tot wat er met dolfijnen gebeurt, walvis tatoeages Ze komen niet erg vaak voor. Elke keer als ze winnen meer volgers dankzij realistische ontwerpen vol met symboliek.

Wat vertegenwoordigt een tatoeage van een walvis?

Zoals u weet, zijn walvissen grote zeezoogdieren die vaardig over de oceanen reizen en met elkaar communiceren met prachtige liedjes. Ze zijn de dames van de zee, de koninginnen en zo geen noodzaak om roofdieren te zijn, omdat ze alleen plankton opnemen. een walvis tattoo Het is ideaal voor die mensen die houd van de natuur en meer in het bijzonder de zee of ze houden van mariene biologie en beweren het behoud ervan. Ze zijn een van de meest representatieve dieren van de oceaan, van zijn schoonheid en omvangen zijn daarom ideaal voor dit doel.

Walvissen zijn een van de weinige zeedieren die dat kunnen geconfronteerd met bijna elk gevaar en zegevierend tevoorschijn komen. Het zijn grote wezens en daarom weer stormen als geen ander In een tatoeage vertegenwoordigen ze veiligheid, vertrouwen, kalm in het gezicht van moeilijkheden. Aan de andere kant, walvissen zijn wezens van kalm, sereen en kalm uiterlijk. Een walvis-tatoeage zou kunnen dienen om deze kenmerken weer te geven. Of je nu in deze zin als een walvis bent of als je ernaar streeft om zo iemand te worden, het kan een perfecte optie zijn.

Vertegenwoordig ook wedergeboorte of opstanding vanwege een van de bekendste verhalen in de Bijbel, die van Jona, die drie dagen in de buik van een walvis als goddelijke straf zodat hij zich zou bekeren van zijn zonden.

In sommige culturen worden walvissen beschouwd als wijze wezens vanwege hun grote lang leven (de boreale walvis kan 200 jaar leven). Ook leuk bewakers van geheimen en mysteries en als degenen die belast zijn met het leiden van de zielen van de overledene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *