10 dieren die de dood voorspellen

10 dieren die de dood voorspellen

Er wordt aangenomen dat veel dieren het buitengewone vermogen hebben om te voorspellen, onder vele andere dingen, de dood. Zijn kracht betekent dat de aanwezigheid van dit dier in de buurt synoniem is met een slecht voorteken. Weet jij wat ze zijn?

Aandachtig voor deze dieren, voorspellen ze je dood

1. Cat.Er wordt aangenomen dat de kat misschien weet wie de dood nabij is, en wanneer het zal gebeuren, verwacht hij de dood met het slachtoffer. Dit fenomeen doet zich voor omdat deze kat in staat is om de geur op te merken die de lichamen afgeven voordat ze sterven.

2. Lechuza. In Mexico is er een zeer populair gezegde dat “wanneer tecolote (uil zingt) de Indiaan sterft”, wat verwijst naar het feit dat wanneer een van deze dieren een gil uitstraalt, iemand er dichtbij zijn leven zal verliezen. Maar het is niet iets recents, sinds de tijd van de verovering werd hij geassocieerd met de duivel en de heksen.

3. Dog. Honden hebben dezelfde reukeigenschap als katten, wat betekent dat ze alle veranderingen kunnen waarnemen die zich voordoen in het organisme van hun eigenaren, evenals meteorologische en natuurlijke fenomenen of zelfs de dood.

4. Bats.In pre-Spaanse culturen waren vleermuizen dieren gerelateerd aan de wereld van duisternis en dood. Daarom wordt tegenwoordig aangenomen dat als een van deze dieren je naar je kamer bezoekt, je binnen een paar uur zult sterven.

5. Zorro.Populaire opvattingen zeggen dat wanneer dit dier het pad van een bestuurder kruist, van rechts naar links, dit een teken is van een slecht voorteken. Er wordt ook aangenomen dat wanneer een vos overdag een huis binnenkomt, zonder later te kunnen vertrekken omdat het de weg niet vindt, het de aankondiging is dat iemand in de buurt van dat gezin zal sterven.

6. Calandria.Er wordt aangenomen dat als dit specifieke vogeltje in een huis nestelt, het een symbool is dat iemand uit dat huishouden zeer binnenkort zal sterven. Populaire opvattingen zeggen ook dat als de kalender naar een zieke staart, het zal genezen; maar als hij het niet waarneemt, betekent dit dat hij zal sterven.

7. Gallina.Volgens het populaire geloof betekent het dat als iemand een haan met een kip ziet praten, dat in de volgende uren de dood van een alleenstaande vrouw zal plaatsvinden; maar als twee kippen kakelen met een haan, betekent dit dat een paar zal sterven.
Er wordt ook aangenomen dat als een persoon een kip hoort die het lied van een haan imiteert, de dood er is.

8. Zwarte vlinder. Vanwege hun kleur en nachtdieren, waren ze in de oudheid verwant aan kwade wezens of tovenaars die hen gebruikten om hun wandaden uit te voeren. Momenteel wordt aangenomen dat de aanwezigheid van deze zwarte vlinder synoniem is met de dood in de komende uren.

9. Horse.Een oud geloof zei dat als een paard kijkt naar een persoon tijdens de begrafenisstoet van een ander, kondigt aan dat hij de volgende zal zijn die zal sterven.

10. Witte uil De uil is een ander dier dat sinds onheuglijke tijden in verband is gebracht met zwarte magie. Er wordt gezegd dat als een persoon die lijdt aan een ziekte een witte uil tegenkomt, hij diezelfde dag zal sterven. Ook zijn er mensen die geloven dat het krijsen van dit dier de dood van een naast familielid aankondigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *