Liefdesbrief aan een geliefde: avontuur en passie

Schrijf een brief aan een geliefde

We houden niet van ethische debatten, omdat we het leven liever bekijken vanuit een realistischer punt en zonder vooroordelen. En de realiteit is dat er veel mensen zijn, mannen en vrouwen, die hun stabiele relatie met combineren een avontuur Het geeft hen een pluspunt van passie. Heb je ooit geschreven een liefdesbrief aan een geliefde?

Ze vertellen ons dat de voordelen van het hebben van een minnaar veel zijn; Het houdt je energiek en opgewonden, vitaler en actiever. Een punt van avontuur, gevaar en opwinding voor de verboden plaatsen, kan zelfs voor de relatie van het paar gunstig zijn, omdat het voorkomt dat je in de wanhoop van verloren passie valt.

En het is dat een minnaar je alles kan bieden wat je niet meer kunt krijgen van je stabiele partner, je gewenst, jong en gedurfd kunt voelen. En omdat we niet graag een situatie beoordelen, hebben we gedacht dat die geheime geliefden ook een van onze liefdesbrieven verdienen. Wij schrijven voor u de liefdesbrief voor je geliefde, om het avontuur en de passie zo lang mogelijk te houden.

Voorbeeld liefdesbrief aan een geliefde

Hier is een voorbeeld van een liefdesbrief aan een geliefde

Hallo schat

Ik schrijf je deze brief, wat een is liefde bericht, zodat je mijn woorden en gevoelens kunt oppikken wanneer je maar wilt. Ik weet dat ik me soms schuldig voel, dat ik soms twijfel aan dit verhaal van ons dat voor mij een noviteit is en waarvan ik nooit had gedacht dat ik zou leven. Maar mijn twijfels verdwijnen zodra je me in je armen neemt.

Ik wil dat je begrijpt dat ik nog steeds niet goed weet hoe ik met deze passie en dit verlangen moet omgaan, dat het me bang maakt voor het pad dat onze avontuur, maar ik ben nog steeds bereid je net zoveel te zien en te genieten als jij voor mij doet. En ik moet je om wat geduld vragen wanneer onzekerheid me overvalt.

Maar je moet ook weet dat die onzekerheid verdwijnt Zodra ik uw oproep ontvang, zodra ik het moment krijg voor onze geheime vergaderingen, die alleen de onze zijn. En dat maakt ons verhaal intenser, realistischer en authentieker, hoewel ik soms alleen maar wil dat de tijd stopt en niet meer van je hoeft te scheiden.

Als ik realistisch ben, weet ik dat de beste manier om ons verhaal te houden is om niet te veranderen zijn karakter verboden, dat het zo moeilijk blijft om je te ontmoeten, dat het blijft als een onmogelijke liefde maar als een gematerialiseerd verlangen, zo echt dat de sporen ervan zichtbaar worden in mijn borstelige huid elke keer dat ik aan je denk.

Ik wens je

Vind je ideale liefdesbrief, in onze meest romantische sectie. Wij helpen u de perfecte brief te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *