Liefdesbrief om te vragen om te trouwen: trouw met me

Liefdesbrief om huwelijk te vragen

Je bent al lang bij je partner, je relatie is al volledig geconsolideerd en je hebt besloten nog een stap verder te gaan. Jij wilt vraag de liefde van je leven om met je te trouwen.

Een huwelijk vragen is een moeilijke beslissing die niet lichtvaardig moet worden genomen. Wanneer een andere persoon wordt gevraagd om te trouwen, is dat omdat jullie beiden een gemeenschappelijk verlangen delen: om de rest van je leven samen door te brengen, of tenminste samen door te gaan terwijl de liefde tussen de twee in leven blijft.

Als je er absoluut van overtuigd bent dat je de band wilt versterken en die persoon in lichaam en geest wilt versterken, is het tijd om die zin zo kort, maar tegelijkertijd zo ingewikkeld uit te spreken: ‘Wil je met me trouwen?

Er zijn miljoenen manieren om dit voorstel te doen, maar het belangrijkste is zonder twijfel dat je weet welke exacte woorden je moet gebruiken en hoe laat je ervoor kiest om het uit te voeren. Dit moment moet magisch, onvergetelijk en oprecht zijn, dus een goede manier om het te doen is via een liefdesbrief waarin je al je gevoelens kunt uiten.

Omdat we gepassioneerd zijn over liefde, hebben we een voorbeeld voor je geschreven liefdesbrief om huwelijk te vragen. Je kunt deze brief op een originele manier aan je partner bezorgen of hardop voordragen terwijl je hem een ​​doos met een mooie ring geeft. Wat je ook doet, het is duidelijk dat je hiermee de ‘ja ik wil‘Beveiligd.

Voorbeeld liefdesbrief om huwelijk te vragen

Schat,

Sinds ik je heb ontmoet, ben ik er zeker van dat je de liefde van mijn leven bent. Jij bent die persoon waar ik zo naar op zoek was en die ik zonder er op te wachten heb gevonden. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen, omdat niemand me ooit een van de gelukkigste vrouwen ter wereld heeft laten voelen. Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest als van jou. Ik heb het duidelijk, liefje:

Ik wil geen kussen van andere lippen, of strelingen van andere handen dan die van jou. Ik wil niet dat een ander telefoonnummer me belt om te vragen hoe het met de dag gaat. Ik wil geen ‘You’ en ‘Me’ afzonderlijk, Ik wil een ‘Wij’ in hoofdletters. Ik wil geen dure of opzichtige geschenken, ik wil dat je me elke dag blijft verrassen met elk detail. Ik wil geen andere hobby’s. Ik wil geen grijze dagen zonder dat je glimlach me vertelt dat alles goed komt. Ik wil niet dat nog een schouder huilt. Ik wil niemand blindelings vertrouwen of voor iemand anders zorgen. Ik wil niet uit de routine komen als jij het bent die er elke dag in zit. Ik wil geen oorlogen in bed zonder jou. Ik wil niet iets eenvoudigs, ik wil iets waardoor ik mezelf altijd vragen ga stellen, maar als ik naar je kijk, verdwijnen alle twijfels.

Ik wil zonsondergangen met je mee op het strand in de zomer en middagen van deken, bank en film in de winter. Ik wil elke nacht aan je zijde slapen en dat je de eerste bent die je ziet zodra je wakker wordt. Ik wil dat we elkaar als de eerste dag bekijken en van elkaar houden alsof het de laatste is. Ik wil een gezin aan je zijde stichten, onze kinderen samen opvoeden, zien hoe de vrucht van onze liefde met de dag groeit. Ik wil dat we de wereld kunnen laten verdwijnen ondanks problemen. Ik wil praten wanneer dat nodig is en de stilte delen wanneer niet. Ik wil dat we van elkaar houden, zelfs als we elkaar haten. Ik wil dat je mijn heden en mijn toekomst bent. Ik wil je dagelijks herinneren. Ik wil dat we altijd in dezelfde richting gaan. Ik wil bang voor je zijn, dingen doen die ik met niemand anders zou doen, omdat ik me veilig aan je zijde voel. Ik wil leren elke dag een beetje beter van je te houden, dan niet meer omdat het onmogelijk is. Ik wil jou kiezen, altijd. Elke dag van mijn leven.

Ja ik wil Ik hou van je

Wil je met me trouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *