Betekenis van giraf-tatoeages: alle persoonlijkheid

Giraffen tatoeages om te slagenDe betekenis van giraf-tatoeages. Gtres

de giraffen ze zijn een van de meeste dieren grappig en nieuwsgierig. De vreemde vorm van zijn lichaam en zijn zeer lange nek maken de zijne silhouet gemakkelijk herkenbaar zijn. Maar wat willen mensen die een tatoeage van een giraf krijgen uitdrukken? Wij onthullen jou alle geheimen en symbologie van een van de mooiste wezens in Afrika.

Wat drukken giraf-tatoeages uit?

Onderscheid uzelf van de rest. Giraffen zijn mooi, maar ze zijn heel anders naar elk ander dier dat door je verbeelding gaat. Het dragen van een van hen getatoeëerd betekent dat Je bent anders dan de rest. Je manier van zijn, je eigenaardigheden, je smaak … hebben weinig te maken met de rest van stervelingen en De giraf zal de wereld vertellen.

Jij stalkt zoals je bentZoals we eerder zeiden, zijn de giraffen anders en wanneer je er een tatoeëert, zul je uitdrukken dat je ervan houdt om te zijn zoals je bent, met al je deugden ja, maar ook Met je fouten

Inspanning en overwinnen. De lange nek geeft aan dat de giraf eindeloze moeilijkheden heeft moeten doorstaan ​​totdat hij wordt wat hij vandaag is. Heeft het geweten aanpassen aan de omgevingis geëvolueerd.

Intuïtie. Giraffen hebben veel intuïtie. Dankzij hun lange nek en perfect zicht zijn ze in staat om de gevaren voor elk ander dier waar te nemen.

elegantie. Hun bewegingen zijn sierlijk en dankzij hun grote lengte wordt elke stap van hun zeer lange benen iets dat het bewonderen waard is.

Afrika symbool. Elk dier van de Afrikaanse savanne is erg vertegenwoordiger van cultuur, natuur en eigenaardigheden van dit continent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *