Dromen dat je je ogen niet kunt openen: wat wil je niet zien?

Droom dat je je ogen niet kunt openen

Veel dromen lijken een nachtmerrie, maar in werkelijkheid zijn het lessen waarvan we kunnen profiteren. Het is het geval van droom dat je je ogen niet kunt openen, een droom die je wakker maakt met veel frustratie, maar die je kunt gebruiken om dingen anders te zien. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen dat je je ogen niet kunt openen.

Waarom droom je dat je je ogen niet kunt openen

Je droomt dat je je ogen niet kunt openen omdat er iets in je leven is dat je niet wilt zien. De interpretatie van deze droom waarin je je ogen probeert te openen maar dat niet kunt, is heel duidelijk en spreekt over je neiging om de andere kant op te kijken of de problemen die zich in je leven voordoen te negeren. En het is een droom die je daartoe uitnodigt van houding veranderen zodra je wakker wordt

Met deze droom vertelt je onderbewustzijn je om je ogen te openen, wakker te worden, omdat het niet is dat je je ogen niet kunt openen, maar dat je ze niet wilt openen. Dat moet je erkennen negeer een probleem Het zal niet lukken, dus neem de leiding en zie je leven onder ogen als de vastberaden en moedige vrouw die je bent.

Dus je moet deze droom gebruiken, net als de meeste dingen die je droomt, om een ​​introspectieoefening te doen en jezelf al die dingen te herkennen die dat zijn je durft het niet te herkennen. In deze droom waarin je je ogen niet kunt openen, is het voor jou niet duidelijk wat je niet wilt zien, dat je jezelf zult moeten ontdekken.

Het kan een specifiek probleem in je werk zijn, het kan een waarschuwing zijn, zodat signalen naar de giftige mensen om je heen, het kan een erkenning zijn dat je partner fout gaat of het kan iets meer verwant zijn met jouw persoonlijkheid, zeker die houding om je zaken aan anderen over te laten omdat je het liever niet weet. Of niet zien.

1 thought on “Dromen dat je je ogen niet kunt openen: wat wil je niet zien?

  • Author gravatar

   Als je in je droom bent en bent er bewust van bent dat je droomt , en je probeert je ogen te openen lukt het niet, je ziet dan wel witte flitsen door je oogleden voorbij komen.
   Mij is het wel gelukt om m’n ogen te openen in m’n droom ik zag de droom niet, maar wel de terugreis van m’n droom naar m’n lichaam,
   Het was een tunnel van witlicht, een gigantisch groote tunnel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *