Is het gepast om een ​​trio te maken met vrienden?

Maak een drietal met vrienden

Niet alles in relaties is een kwestie van twee. Een trio maken is een van de meest voorkomende seksuele fantasieën en wordt het meest beoefend onder alleenstaande, getrouwde en gematchte mensen. Wat hebben seksuele trio’s zo aantrekkelijk? We vragen ons af of het gepast is maak een drietal met vrienden of wie te kiezen om een ​​drietal te doen.

Voors en tegens van het doen van een drietal met vrienden

Zeker meer dan eens is het bij je opgekomen om een ​​trio te maken, omdat het een van de meest voorkomende seksuele fantasieën is. Als u al een andere stap hebt gezet en wilt werkelijkheid maken je fantasie, je hebt misschien veel vragen, zoals met wie je het moet doen. Omdat je het trio kunt doen met twee jongens, met jongen en meisje, met kennissen, met vreemden en zelfs met vrienden.

Sommige mensen denken dat het het beste is om het te doen met mensen die je vertrouwt om aan deze seksuele praktijken te beginnen die nieuw voor je zijn, dus de vrienden Ze zijn gepositioneerd als de belangrijkste kandidaten om deel te nemen aan het trio. Bovendien zijn we er heel zeker van dat meer dan één zich snel zal lenen om je fantasie te vervullen. Ze zeggen, degenen die het meest weten over deze seksuele relaties, dat het maken van een trio vriendschap niet in gevaar brengt.

Zeker, als vriendschap niet in gevaar wordt gebracht, is er niets beters dan het beoefenen van seksuele nieuwigheden naast de mensen die van je houden en met wie je voelt je veilig. Logischerwijs begrijpen we ook dat er geen enkele partij is die die vriendschap in iets anders wil veranderen. Er zijn al genoeg soorten vrienden om er nog een aan de lijst toe te voegen: vriend om een ​​drietal te doen.

We vonden echter een ‘maar’ hierin om vrienden te bellen om een ​​seksueel trio te maken en misschien zul je jezelf niet zo ongeremd in bed vinden. Het gebeurt vaak dat we ons gedragen met mensen die ons kennen volgens het beeld dat ze van ons hebben en dat kan op natuurlijke wijze afbreuk doen. Misschien met twee vreemden Je kunt jezelf zijn, je vrijer voelen, zonder complexen en zonder vooroordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *