Droom iemand sterft: de dood in je dromen

  Wat betekent het om te dromen van iemands dood

Het is heel gebruikelijk dat de dood de hoofdrol speelt in je dromen, die van jezelf of die van een geliefde. maar droom dat iemand sterft Het heeft niet de negatieve connotaties die worden verondersteld, zo kalm omdat het geen voorgevoelige droom is en geen negatieve interpretatie heeft. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen dat iemand sterft.

Waarom droom je dat er iemand sterft

Traditie wil dat als je droomt van de dood van iemand, een familielid, een vriend, je partner of een kennis, dit komt omdat je meer leven injecteert. We vinden het moeilijk te geloven dat we dat met een droom kunnen verleng het leven van een andere persoon, maar het is duidelijk dat dromen met de dood niet zo’n negatieve betekenis hebben als we denken.

+ Zelfs als je het als een nachtmerrie beschouwt, is dromen dat iemand sterft geen droom die uitkomt. Noch reageren op duistere en kwade verlangens van je onderbewustzijn, wat er gebeurt is dat de dood in dromen een andere heeft verschillende symboliek. De dood is de enige manier om herboren te worden. Heb je ooit iemand zien reanimeren? Zeker niet, maar toch heb je meer dan eens gezien dat iemand een nieuw leven is begonnen.

+ Precies daaruit gaat deze droom waarin iemand sterft, van een vitale vernieuwing, van een cyclusverandering, van een nieuwe fase. Verandering maakt ons soms bang, maar het is bijna altijd beter en brengt u nog een stap naar geluk. Daarom is het normaal dat je droomt over de dood van de mensen van wie je het meest houdt, als je weet dat je een eindeloze tijd doormaakt met eindeloze problemen. Het is niet dat je hem de dood wenst, het is dat je hem een ​​ander leven wenst.

+ Deze dromen met de dood zijn ook gerelateerd aan begrafenissen, met begrafenissen, doodskisten, grafstenen … allemaal symbool van wat je zou moeten begraven worden. Het verleden, schadelijke houdingen, giftige mensen en zelfs pech. Dat is het kielzog waar je naartoe wilt, zodat degene die sterft in je dromen herboren kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *