Interessante gespreksonderwerpen om te beginnen met praten op WhatsApp

Hier heb je interessante gespreksonderwerpen om te beginnen met praten op WhatsApp

De principes zijn altijd ingewikkeld, ook in Whatsapp. Het vinden van gespreksonderwerpen om te beginnen met praten is een uitdaging, vooral als je de ontvanger van je berichten niet zo goed kent. In deze gevallen zijn de noodzaak om een ​​goede indruk te maken en te bereiken wat we met die persoon hebben voorgesteld factoren die ons grote spanning veroorzaken. Maar er is ook vaak veel druk zodat het gesprek niet afneemt.

Als het breken van het ijs altijd erg ingewikkeld is, zijn hier enkele Interessante gespreksonderwerpen om onderwerp op WhatsApp te openen. Cheer!

Sinds ik hem zag, hou ik van hem, wat moet ik zeggen?

Die kerel die je in de disco hebt ontmoet, de broer van je vriend, de ober in de cafetaria waar je elke ochtend naartoe gaat … Als je van hem houdt sinds je hem zag en nu, eindelijk, heb je zijn telefoonnummer, Deze lijst met gespreksonderwerpen zal erg handig zijn. Als je niet weet hoe je voor het eerst een gesprek met hem op WhatsApp kunt openen en waar je over moet blijven praten, let dan op!

Let op deze gespreksonderwerpen voor WhatsApp

1 Stel jezelf duidelijk voor om je te herkennen

Het eerste bericht dat u verzendt, moet als presentatie dienen. Als je elkaar ooit hebt gezien, maar je hebt geen relatie die te dichtbij is, Het is belangrijk dat je jezelf voorstelt op een manier die ik je kan herkennen. Het kan ook goed zijn om hem te vertellen hoe je zijn telefoonnummer hebt gekregen en waarom je met hem praat.

2 Vraag hem naar zijn hobby’s

Zodra de presentaties zijn voltooid, moet u zoeken naar gespreksonderwerpen zodat het gesprek doorgaat. Als je van die jongen of dat meisje houdt en iets speciaals met hem of haar wilt hebben, probeer hem dan een beetje beter te leren kennen, maar ook om jezelf bekend te maken. daarom een goed excuus voor u om gemeenschappelijke punten te vinden is hem naar zijn hobby’s te vragen.

3 Vertel hem iets over je verleden

Jeugdanekdotes, grappen en routines van toen je een kind was, mooie herinneringen aan het verleden … Door over deze dingen te praten met de jongen die je leuk vindt, zal hij iets meer over je weten. Met dit soort gespreksonderwerpen zul je meer geïnteresseerd raken in jezelf en Ik zie je met meer tedere ogen.

Waarover te praten na een ruzie

Als je, hoewel je niet langer boos bent, geen goed gespreksonderwerp kunt vinden om weer op WhatsApp met je partner te praten, let dan op! Slik je trots in en praat opnieuw met hem over deze zaken.

Ideeën om over te praten na een gevecht

4 Praat met hem over wat je voelt

Nu je niet hot bent, zal het veel gemakkelijker zijn om te praten over het onderwerp dat je boos heeft gemaakt. Vertel hem wat je hebt gevoeld en toon empathie voor wat je partner misschien heeft gevoeld. Laat de ijdelheid geparkeerd maar, Denk je dat trots je ergens naartoe zal brengen?

5 Herken je deel van schuld

Begin te praten na een ruzie waarin de schuld wordt erkend en verontschuldigend Het zal de rest van het gesprek veel aangenamer maken.

6 Een foto of lied volstaat

Wanneer het gevecht te wijten is aan onzin, een foto van je speciale, een mooie zin of een nummer dat je mooie herinneringen geeft, zal genoeg zijn om de discussie te vergeten. Denk er niet aan en neem zelf de eerste stap om slechte rollen te beëindigen.

Gespreksonderwerpen met een collega

Of je nu met die collega wilt gaan praten omdat je met hem wilt opschieten, alsof je het leuk vindt en dichterbij wilt komen, deze gespreksonderwerpen helpen je om hem een ​​beetje meer te leren kennen.

Als je een WhatsApp-gesprek wilt starten maar je weet niet hoe

7 Over werk gesproken, maar weinig

Begin te praten over een werkonderwerp Het kan je helpen het ijs voor het eerst te breken. Maar als u wilt dat uw relatie verder gaat dan het werk, probeer dan niet te veel te praten over wat er op kantoor gebeurt. Anders ga je de lus in en kun je niet intiem worden.

8 Beveel een film aan

Deel met hem via WhatsApp die film die je zo leuk vond, dat juweel van een boek dat je bent tegengekomen, je favoriete restaurant, de nieuwe technologische gadget die je hebt geprobeerd … Elk van Je hobby’s zijn een perfect gespreksonderwerp.

9 Je gevoel van liefde en leven

En als je relatie dichterbij begint te komen, wil je misschien praten over een beetje meer gewichtige kwesties: wat is liefde voor jou, wat is de zin van het leven, hoe je de dood onder ogen ziet … Dit zal je toelaten ga wat dieper in op je relatie en krijg een beetje intens. Als u geen geschillen wilt aangaan, vermijd dan praten over politiek, religie of andere controversiële kwesties.

WhatsApp-berichten met een kennis

WhatsApp kan een goede bondgenoot zijn om die kennis te krijgen om je vriend te worden. Als je berichten naar elkaar verzendt, leer je ze een beetje beter kennen en kom je geleidelijk dichterbij. Als u op zoek bent naar gespreksonderwerpen om met iemand te praten die u kent, neem dan nota.

Ideeën om te weten wat te praten over WhatsApp

10 Praat over wat jou bindt

Gebruik dat detail waarmee u die persoon kent Begin een WhatsApp-gesprek met hem. Als u bijvoorbeeld weet wat uw naaiklas is, kunt u over uw nieuwe project praten. Maar als je naar jezelf wilt schrijven met de moeder van een klasgenoot op de school van je kind, kunnen kinderen je eerste gespreksonderwerp beginnen. Het gaat erom te vinden wat jou bindt.

11 Deel met hem een ​​vertrouwen

Als je het erg prettig vindt om met die kennis op de mobiel te praten, maar je wilt je relatie is een beetje vriendelijker en hechter, deel een vertrouwen met hem of haar. Het gaat er niet om je het grootste geheim van je leven te vertellen, maar je kunt toch wel intieme zaken vinden waarmee je graag wilt delen. We verwijzen bijvoorbeeld naar een probleem uit het verleden waar je spijt van hebt of naar een van je platonische liefdes.

12 Vertel hem je dromen

Praten over je dromen voor de toekomst en je verlangen om te floreren, kan je helpen je vriendschap te verenigen. Vertel hem wat je droomt te bereiken, evenals je vitale doelen. Bijvoorbeeld kun je hem vertellen over je droom om terug te keren naar de universiteit of om naar Afrika te reizen.

Gespreksonderwerpen voor een WhatsApp-groep

Het beheren van WhatsApp-groepen kan een uitdaging zijn. Soms verbiedt het feit dat je zoveel mensen hebt (zelfs mensen die je niet kunt uitstaan) je als het gaat om praten. Er zijn echter enkele gespreksonderwerpen die tot discussie kunnen leiden en die daarom de groep vrienden in leven houden.

De beste gespreksonderwerpen om op WhatsApp te praten

13 Stuur een grap of een meme

Je mobiele galerij zit er zeker vol mee memes, grappige video’s en grappen. Je kunt een gesprek in die WhatsApp-groep beginnen door een van deze grappige berichten terug te sturen. Een andere manier om een ​​gesprek te beginnen is om een ​​video te sturen met dat nieuwe nummer dat je niet uit je hoofd kunt krijgen.

14 Praat over de herinneringen aan uw vergaderingen

Word een beetje nostalgisch en onthoud enkele van de beste momenten van uw vorige vergaderingen. Je zult vast en zeker een praatje maken en een glimlach veroorzaken. Om niemand zich slecht te laten voelen, moet u er rekening mee houden dat er leden van de groep kunnen zijn die die afspraak niet hebben bijgewoond.

15 Over sommige sportwedstrijden

Voetbal, basketbal, olympische spelen … De sport is meestal een terugkerend en nuttig onderwerp om een ​​gesprek te beginnen met al diegenen die volgers zijn van de verschillende sportcompetities.

Hebben we je geïnspireerd om interessante gespreksonderwerpen te vinden om op Whatsapp te praten? Wat zijn je meest voorkomende trucs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *