De drie betekenissen van dromen over de Maagd van Guadalupe

De drie betekenissen van dromen van de Maagd van Guadalupe

12 december is de dag van de Maagd van Guadalupe en als je je bewust bent van de heiligen, ben je zeker niet verrast om deze droom te hebben waarin de Maagd de hoofdrol speelt. Dromen van de Maagd van Guadalupe Het is een van die droomervaringen die het bovennatuurlijke naderen, vooral als je geen gelovige bent en in je droom de Maagd hebt herkend. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen over de Maagd van Guadalupe.

Waarom droom je van de Maagd van Guadalupe

Het eerste waar je duidelijk over moet zijn, is dat het een droom is, niet van een uiterlijk Marian. de Maagd van Guadalupe Het is je niet in dromen verschenen, je hebt er gewoon van gedroomd. Wat betekent het om te dromen over de Maagd van Guadalupe? Waarom die bepaalde Maagd en niet een andere? Als je een vrome persoon bent van de Maagd van Guadalupe, u hoeft geen antwoord te zoeken.

+ Maar als die van jou niet de is religieuze traditieJe bent toch verrast om in je droom de te herkennen Maagd van Guadalupe. Afhankelijk van wat er in de droom gebeurt, beschouw je het misschien als een nachtmerrie vanwege de vreemde situatie, maar niets dergelijks. Elke Maagd in dromen inspireert vrede en innerlijke rust, het is een symbool dat u uw problemen kunt oplossen en rust kunt herstellen.

+ Veel mensen wenden zich tot de Maagd om hulp te vragen als ze ziek zijn, als een familielid werk moet vinden en ze bidden zelfs tot de Maagd om een ​​partner te vinden. Wonderen opzij, je droom weerspiegelt de behoefte aan een extra hulp, van een hulpverlener en wat voor professional je nodig hebt, alleen jij kunt het weten. Waar maak je je zorgen over?

+ Wat de Maagd van Guadalupe onderscheidt van andere maagden die in je dromen kunnen verschijnen, is dat zij de patroonheilige van zwangere vrouwen is. Bid specifiek tot de Maagd van Guadalupe wanneer je dat bent eerste keer zwanger, dus als je voor de eerste keer moeder probeert te worden, tussen test en zwangerschapstest, is het beeld van de Maagd misschien in je onderbewustzijn verschenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *