Dromen van lichaamsverbrandingen: spelen met vuur

Wat betekent dromen over brandwonden?

Sommige dromen illustreren duidelijk de vitale houding die je op dit moment hebt. Het is het geval van droom van brandwonden, een droom die je waarschuwt dat je met vuur speelt in je liefdesleven. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen van dromen over brandwonden.

De brandwonden van liefde die je droomt

Niet alle dromen hebben een interpretatie zo duidelijk als deze waarin je brandwonden op het lichaam hebt. Het is een droom die over jou praat hou van het leven, van de gevaarlijke houding die je aanneemt en die je ergens voor waarschuwt: je speelt met vuur. Het is normaal dat u lichaamsbrandwonden krijgt.

Deze droom kan een nachtmerrie worden omdat brandwonden ook pijn veroorzaken. Het zal zeker vermengd worden met wat angst en zelfs angst. Maar je moet niet alleen in deze blijven negatieve betekenis, maar nu ben je je meer bewust van je situatie. Uit je liefdesituatie, omdat brandwonden op het lichaam de littekens zijn die je doet met je relatie.

Dit soort dromen komen vaak van mensen die in een giftige relatie leven en nog niet hebben besloten om de stap weg te nemen. En het is waar dat het moeilijk is om dat te herkennen liefdesverhaal het doet zoveel schade, het is moeilijk te accepteren dat deze man niet de juiste is, maar diep van binnen weet je het, zelfs als je hem niet herkent en daarom speel je met vuur.

Het feit dat dromen over vuur gerelateerd is aan passie komt voort uit deze droom met brandwonden op het lichaam die je moet doven zodra je wakker wordt. Het vuur doven, zet de passie uit want die liefde zal je uiteindelijk vernietigen. Wees niet bang voor singleness en ga uit die relatie voordat de oneirische brandwonden onuitwisbare littekens worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *