Wolf-tatoeages: hun betekenis en interpretatie

Wolf tatoeages

Wolven zijn een van de dieren die het meest veroorzaken controverse. Door sommigen bewonderd voor hun wilde schoonheid en vanwege zijn mogelijkheden om te jagen wordt hij ook door anderen gevreesd dankzij hen. En al eeuwen maakt het deel uit van allerlei legendes die hen magische krachten en mystieke kwaliteiten geven. Voordat je een wolf tatoeëert, moet je je ervan bewust zijn alle mogelijke betekenissen Wat deze tatoeage kan hebben.

De verschillende betekenissen van tatoeages van wolven

Lange tijd was het een tatoeage van de mensen Omdat het echter als symbool van mannelijkheid is gebruikt, durven tegenwoordig steeds meer vrouwen het te dragen. En ze doen het omdat het veel te maken heeft met moederschap. De wolven zijn zeer goede moeders, wees voorzichtig en bescherm hun puppy’s totdat ze voor zichzelf kunnen zorgen. Volgens de legende over de oprichting van het Romeinse rijk was het bovendien een wolf die zich voedde Romulus en roeien, de makers van de stad.

De inheemse stammen van Noord Amerika zij beschouwden de wolf als een wezen heel krachtig, die als een spirituele gids diende en hen tegen gevaar beschermde. In die zin kan een tatoeage van een wolf als bescherming fungeren.

De wolven ze leven in pakketten waarin iedereen voor de rest zorgtDat is een van de redenen waarom ze hebben kunnen overleven ondanks de ontelbare pogingen om ze in landelijke gebieden te beëindigen. Daarom wordt de wolfentattoo gebruikt om de familie te vertegenwoordigen.

Wolven hebben er echter ook veel negatieve connotaties. De oude christenen brachten hen in verband met de krachten van het kwaad. Ze komen ook voor in talloze fictiewerken en kinderverhalen die de rol van spelen schurk, zoals in Roodkapje of De drie biggetjes. En zelfs in veel van hen wordt het vermogen toegeschreven aan sommige mensen transformeren in wolven. Daarbij, bijna altijd tegen hun wil, deze meestal grote schade veroorzaken.

De wolven zijn prachtige en zeer mooie wezens Dus alleen dat kan al een goede reden zijn om er een te tatoeëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *