Motiverende zinnen om u aan te moedigen om te studeren en een examen af ​​te leggen

Motiverende zinnen om u aan te moedigen om te studeren en een examen af ​​te leggen

Op school, op het instituut, op de universiteit … Met het rijbewijs, met de master, met het Engelse certificaat … De examens maken deel uit van ons leven van geboorte tot bijna dood. Na verloop van tijd raakt men gewend aan elk ritueel dat examens met zich meebrengen, maar angst, zenuwen en spanning verdwijnen nooit. Ze kunnen in intensiteit variëren, maar ze zijn er altijd die ons afdalen en, soms, ons de illusie doen verliezen om te krijgen slagen voor een examenIn Diario Femenino kunnen we de vragen van uw volgende controle of test niet beantwoorden, maar we hebben kleine pillen die u extra energie geven: motiverende zinnen om u aan te moedigen om te studeren en een examen af ​​te leggen.

Krachtige en motiverende zinnen om te lezen voor een examen

Laat de hand die niet nerveus wordt voor een examen je hand opsteken! Wat we vóór een test spelen, kan een deel van onze toekomst bepalen, maar die angst neemt ons over. Sommige mensen poseren tot ze hun droom verlaten, omdat ze geen kracht vinden om door te gaan tot het einde. Motivatie is erg belangrijk om niet op het laatste moment alle inspanningen van weken, maanden of jaren te bederven, dus het lezen van een krachtige zin voor een examen kan ons aanmoedigen om door te gaan …

1 Ik studeer terwijl anderen slapen. Ik krijg wat ik wil, terwijl anderen het wensen

Terwijl je studeert, kunnen je collega’s feesten. Je voelt je als een pringado, maar denk aan de beloning die je te wachten staat aan het einde van deze grote inspanning die je doet, vind je niet dat het de moeite waard is? Je zult je droom zien uitkomen en je zult krijgen waar je altijd naar hebt verlangd. Ze terwijl ze zullen blijven feesten.

2 Succes is de som van kleine inspanningen die dag na dag worden herhaald

En, zoals een ander gezegde luidt, Rome veroverde niet in twee dagen. Alle succes gaat gepaard met hard werken, maar het geluk dat je krijgt aan het einde van de weg is onvergelijkbaar. Wees een kleine mier die elke avond voor het slapengaan ziet hoe het dichter bij het einde is.

3 Als je hard werkt, komen er goede dingen en positieve resultaten in je leven

Er kunnen mensen zijn die dingen laten vertrouwen op geluk, maar dat zullen er maar weinigen zijn. Alleen met spanning en inspanning worden dingen bereikt.

4 Verloren en zonder kracht? Onthoud dat elke dag het begin kan zijn van iets moois. Geef niet op!

Tegenwoordig zie je misschien alles zwart en is het niet altijd mogelijk om positieve energie te overstromen. Op de dagen dat het lijkt alsof een grijze wolk op je is gevallen, geef niet op! Zelfs als het regent, hagel of sneeuw, kijk dan half half naar het glas!

5 Alleen als je grote mislukkingen durft te hebben, zul je uiteindelijk grote successen behalen

Je leert ook van mislukkingen, want als je het stof hebt gebeten, rijst het op zoals de Phoenix. Alleen uit ervaringen en struikelblokken waardeert men dingen.

motiverende zinnen voor examentijden

6 Zie je wat er achter de horizon ligt? Het is je nieuwe leven zonder examens! Er is weinig over, de laatste sprint. Ga ervoor!

De situatie die je nu ervaart is niet eeuwig, het zal eerder eindigen dan je denkt, zelfs als het lijkt alsof de tijd is gestopt. Kijk niet naar de kalender, kijk naar de toekomst en denk aan alles wat je te wachten staat wanneer deze “marteling” eindigt.

7 Het is gemakkelijk om het op te geven, maar doe het niet. Je moet blijven vechten om van je successen te genieten

Vroeg opgeven? In geen geval! Wees dapper en vooral sterk.

8 De motivatie is de benzine van de hersenen

Je hoofd kan niet meer, het past niet meer in meer datums, meer gegevens, meer namen of meer nummers. Hoe laad je het op met energie om je onderweg te begeleiden? Motiveren met enkele van deze zinnen die we in dit bericht presenteren! Kies degene die je het leukst vindt en leg het in je hoofd vast.

9 Studeren is de grootste opstand tegen het systeem. Kennis doorbreekt de ketenen van slavernij

Deze zin van Tomás Bulat, een Argentijnse econoom, journalist en leraar, wil de kracht van kennis en kennis tonen voor elke persoon en voor de rol die hij in de samenleving speelt.

10 Transformeer het ik kan niet voor het Ja ik wil en je krijgt alles waar je je op wilt richten

Positief taalgebruik is erg belangrijk om onszelf te motiveren. Verban het NEE uit uw vocabulaire en vervang het door een JA. Je zult het leven anders gaan zien en je zult elke ochtend worden geconfronteerd met positieve energie.

11 Na twee uur studeren kan ik het niet laten om de vellen te tellen die ik nog heb

Binnen het studieproces zijn er ook momenten om te lachen en om de geest af te leiden en te ontspannen, vind je niet?

12 Het gemakkelijke wat ik al deed, het moeilijke wat ik doe … en het onmogelijke, het zal nodig zijn, maar ik zal het bereiken!

Mensen die een oppositie voorbereiden, weten dat het een kwestie van tijd is. We praten niet over een paar dagen, weken of maanden, we bedoelen jaren. Impossible? Nee! ¿Largo? Yes!

13 Met inspanning en doorzettingsvermogen kunt u uw doel bereiken

Een zin die van pas komt wanneer het dilemma van werken of studeren zich voordoet? In de eerste plaats is werken de snelste en gemakkelijkste, maar op de lange termijn kan studeren je een veel betere baan bieden. Proberen we?

14 Geef elke dag de kans om het beste van je leven te zijn

Vandaag is het begin van iets nieuws. Blijf vechten, leren en studeren want alleen dan krijg je de verwachte resultaten wanneer je het het minst verwacht.

15 Zeg niet dat je niet genoeg tijd hebt. Je hebt precies hetzelfde aantal uren als Teresa van Calcutta, Albert Einstein, Leonardo Da Vinci, Thomas Jefferson of Michelangelo.

Een van de grote excuses van de studenten is het gebrek aan tijd. Vaak is het een kwestie van organiseren en weten hoe de uren van de dag moeten worden verdeeld, hoewel het geen gemakkelijke taak is om te bereiken, omdat we altijd een plek vinden voor pleziertjes en niet voor verplichtingen.

motiverende zinnen om te lezen tijdens examentijden

16 Succes komt wanneer je dromen groter zijn dan je excuses

Laat het “is dat” niet in je leven worden geïnstalleerd. Probeer “wanneer …” je motivatie te zijn om door te gaan met vechten en, in dit geval, studeren.

17 Bekijk het vandaag anders, het is jouw dag!

In die dagen dat je iets anders voelt dan studeren, komt deze zin met parels.

18 Er gebeuren goede dingen met hen die op hen wachten. De beste, die voor hen gaan.

Je kunt thuis zitten zonder iets te doen, maar ook het pad vinden dat je dichter bij je dromen en je doelen brengt. Misschien moet je op deze reis studeren, maar wat je uiteindelijk zult vinden, is zo goed dat je het niet erg vindt.

19 Wees nooit een slaaf van je verleden maar een architect van je toekomst

Wat je een paar jaar geleden ook hebt gedaan, als je het hebt opgeschort of herhaald, het gaat erom wat er gaat komen en dat alleen en exclusief van jou afhangt. Durf jij een betere toekomst op te bouwen?

20 Zeg niet eens “ik kan het niet”. Het onbewuste heeft geen gevoel voor humor, neemt het serieus en herinnert je elke keer dat je het probeert

Wij zijn degenen die denken. Als je denkt dat je het niet zult bereiken, zul je het uiteindelijk niet bereiken. Aan de andere kant, als je constant een “Ja, dat kan ik” herhalen, zul je het uiteindelijk geloven, zul je vertrouwen in jezelf krijgen en kom je aan waar je je voor ogen hebt. Een andere oefening die je kunt doen, is je voorstellen aan het einde van de weg, die je ook dichter bij je droom zal brengen.

21 Als de jaren voorbij zijn, zul je je leven herinneren en weten dat je de beste beslissing hebt genomen: studeren

Nu zie je alleen nog onderstreepte bladen op de tafel, boeken om te lezen en problemen om op te lossen, maar wanneer alles gebeurt en je terugkijkt, zul je trots zijn op de inspanningen die je hebt geleverd en op wat je hebt bereikt. Vergeet het niet!

22 Tenzij je in jezelf gelooft, zal niemand het voor je doen

Je kunt de steun krijgen van je familieleden, je vrienden en je partner, maar als je geen vertrouwen in jezelf hebt en je zelfvertrouwen op de grond staat, zul je dat niet kunnen.

23 Niemand weet wat je kunt krijgen totdat je het probeert

De grenzen worden door jou bepaald, en als we ze afbreken?

24 Bereid de trampoline voor voordat u springt

Als je van plan bent om dat examen af ​​te leggen, zou het leuk zijn om een ​​beetje te studeren, toch? Het heeft geen zin een test uit te voeren zonder deze eerder te hebben voorbereid. Het enige dat je kunt krijgen, behalve gefrustreerd raken, is om nog meer gemotiveerd te raken.

25 Succes zit in uw inspanningen en niet in wat anderen van u denken

Vaak doen we de dingen waarvoor ze zullen zeggen, om er goed uit te zien met de mensen om ons heen, om iemand niet teleur te stellen, maar er moeten echt dingen voor je worden gedaan.

26 Beschouw studie nooit als een verplichting, maar als een kans om de wonderbaarlijke en mooie wereld van kennis binnen te dringen

Deze zin van Albert Einstein is zeer waardevol. Als we de komische kant van studeren gaan zien, wordt dit hele proces veel beter. En het is dat niemand graag dingen doet die verplicht en gedwongen zijn.

27 Je leert praten, praten. Om te studeren, studeren. Om te werken, werken. Liefhebben, liefhebben.

Het is allemaal een kwestie van oefenen, dat is wat San Francisco de Sales ons in deze zin wil vertellen.

28 Leef alsof je morgen zou sterven. Leer alsof je voor altijd zou leven

Een krachtige en motiverende boodschap is wat je wilt overbrengen met deze zin Mahatma Gandhi Leren vindt niet plaats en bestaat niet alleen uit een specifiek moment studeren, omdat het leven een continu leren is.

29 Leren is een schat die zijn eigenaar overal zal volgen

Veel mensen denken dat wat wordt bestudeerd voor een examen is vergeten en nutteloos is, maar het is niet waar. Zoals hij dit zegt motiverende zin, alle kennis die we ons leven lang opdoen, blijft bij ons. Dat is de grote kracht van kennis!

30 Het leven is als fietsen. Als je in balans wilt blijven, moet je vooruit blijven gaan

Het gaat er niet om jezelf een nacht te werpen zonder te studeren en je binge te raken voor een examen, het beste om je doelen te bereiken is constant zijn en langzaam gaan.

31 Het genie is gedaan met 1% talent en 99% werk

Iedereen is getraind om alles te krijgen wat ze willen, we kunnen allemaal Einstein zijn! En het is allemaal aan jou, de tijd die je besteedt, de moeite die je doet en het werk dat je wilt investeren in het realiseren van je droom: een genie zijn.

32 De enige motivatie om te studeren is te vinden als je droomt, want als je droomt zul je je realiseren dat je moet studeren om te bereiken wat je wilt bereiken

Wat wil je doen in je leven? Heb je over een paar jaar aan je toekomst gedacht? Wil je dokter, astronaut of leraar worden? Aarzel niet, je kunt het krijgen, maar hiervoor moet je tijd besteden aan studeren. Beginnen we

Wat is jouw motiverende zin om je aan te moedigen om te studeren? Kies een, drie, acht, tien of alles wat je wilt. Wij adviseren u om ze bij de hand te hebben voor die momenten waarop u wankelt. Schrijf ze in een post-it en plaats ze op strategische plaatsen zodat je ze altijd kunt lezen: ga gewoon je huis, je kamer, de koelkastdeur, je agenda, je whatsapp-profiel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *