De betekenis van dromen dat je in water verdrinkt: de waarschuwing voor een gevaar

De betekenis van dromen dat je in het water verdrinkt

Vaker dan we zouden willen, hebben we onaangename dromen van pijnlijke situaties, maar die hebben desondanks geen betekenis zo verschrikkelijk als het gevoel dat ze ons nalaten bij het ontwaken. Het is het geval van Om te dromen dat je in het water verdrinkt.

Deze dromen met tegenslagen zijn meestal waarschuwende dromen, in plaats van voorgevoelens. Ons onderbewustzijn waarschuwt ons dat we in gevaar zijn en dat we bereid moeten zijn om het onder ogen te zien, dus in werkelijkheid vervullen ze een beschermende functie. Wil je de betekenis van weten droom dat je verdrinkt?

Verdronken in dromen

De waarheid is dat dit gevoel van hulpeloosheid vermengd met paniek van verdrinking in het water een echte nachtmerrie is die je verlaat als je moe, versuft en onzeker wordt. En terecht, want dromen dat je verdrinkt is een volwaardige waarschuwing dat ze eraan komen problemen, op economisch gebied, op het werk of in het gezin.

En wanneer de problemen aankomen, voelen we ons verdronken, dus de symboliek van deze droom is vrij duidelijk. Op dezelfde manier, als je in jouw droom niet jij bent die verdrinkt, maar een persoon die je redt, betekent dit dat je moet om te helpen aan de mensen om je heen. En als iemand je in dromen probeert te verdrinken, is dit geen waarschuwing, maar je eigen angst om schade te berokkenen.

In ieder geval moet je deze droom niet zien waarin je als een in het water verdrinkt slechte droom, maar nu u een melding ontvangt, kunt u uzelf beschermen. Bijna iedereen weet wat het meest kwetsbare gebied is als we stoppen om een ​​beetje na te denken, misschien is uw werksituatie ingewikkeld of leidt uw relatie tot conflicten die u niet wilde herkennen.

Waar verdrink je in de droom

De interpretatie van dromen staat er altijd op dat je überhaupt moet kijken gegevens die in je droom verschijnen, zelfs als je denkt dat ze niet relevant zijn. In dit geval is de plaats waar je verdrinkt erg belangrijk, omdat het niet dezelfde betekenis heeft als je in zee verdrinkt dan als je in een zwembad verdrinkt.

En als je erin verdrinkt een zwembad De interpretatie van deze droom is gericht op je interieur, op die meest verborgen persoonlijkheidskenmerken, op je angsten en op je onzekerheden. Eigenlijk, als je droomt om in een zwembad te verdrinken, voorkomt je onderbewustzijn je van je introspectieve houding, dat je je de laatste tijd hebt teruggetrokken en uit het sociale leven bent verdwenen.

Aan de andere kant, als je in je droom in zee verdrinkt, duurt het meer als een voorgevoel Dat als een waarschuwing. Er komen problemen aan, problemen die je zo zullen overweldigen dat ze zullen denken dat je ze niet zult overwinnen. Maar niets is verder van de realiteit; Maak gebruik van de informatie van uw dromen om voorbereid te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *