G-sleutel-tatoeages en hun betekenis

G-sleutel tatoeages en interpretatie

Als er een tattoo die de meeste muzikanten gemeen hebben is dat van de G-sleutel. Het is een mooi symbool dat gewend is open bladmuziek en dat geeft de noteert positie op de staaf Maar een tattoo worden heeft een speciale betekenis voor degenen die het doen. Wij onthullen het aan u.

Wat betekenen de Sun Key Tattoos?

de G-sleutel Het is een muzikaal symbool dat gewend is markeer de positie van de zonnoot op een staf. Het dient als een referentie om de rest van de noten te identificeren die deel uitmaken van de score. Er zijn twee andere toetsen, Fa en Do, die ook aangeven waar deze notities zich op het personeel bevinden.

de G-sleutel is de eerst leren ze lezen muzikanten die het traditionele muziekschrijfsysteem bestuderen omdat het het systeem is dat ze gebruiken De meeste instrumenten. Hoewel er anderen zijn, zoals de piano, die twee combineren (die van Sol voor de noten die door de rechterhand worden gespeeld en die van Fa voor de linkerhand).

musici: om deze redenen is het een van de favoriete symbolen van iedereen die een instrument speelt of zingt. Het is het symbool dat ze de meeste keren zien en ook een van de mooiste met zijn afgeronde en herkenbare vormen.

Muziekliefhebbers: Zelfs voor degenen die niet weten hoe ze een instrument moeten bespelen, is het een gemeenschappelijk symbool, omdat het hen identificeert als liefhebbers en fans van muziek.

Geheugen van een muzikant: Net als andere soorten symbolen, kan dit worden gebruikt om iemand eren of herinneren Dat hij van muziek hield of muzikant was en dat hij niet meer bij je is.

De Sun Keys kunnen worden opgenomen in verschillende tatoeages, gecombineerd met de sleutel van Fa het vormen van een hart, in complete partituren van een zinvol lied of samen met bloemen en harten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *