Bereken het ideale gewicht volgens het gewicht en de lengte van de vrouw

Bereken het ideale gewicht volgens het gewicht en de lengte van de vrouw
Weet je hoeveel je moet wegen? De perfecte kilo’s voor elk variëren afhankelijk van de samenstelling van elke vrouw, maar er is een methode om te berekenen het ideale gewicht volgens het gewicht en de lengte van de vrouw. Gezondheid gaat verder dan het cijfer dat uw weegschaal laat zien, maar het kan u helpen een idee te krijgen of u het goed doet.
 
Het is tijd om je ideale gewicht te kennen en te weten of je een dieet en meer lichaamsbeweging nodig hebt. Controle van het gewicht is noodzakelijk om zwaarlijvigheid te voorkomen vanwege een esthetisch probleem, maar vooral Om gezondheidsredenen.
 
Vet zijn betekent het verhogen van het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en endometrium- en borstkanker. Overgewicht is een inspanning voor het hart en bevordert het optreden van hypertensie. Obesitas is een steeds vaker voorkomende ziekte in de hedendaagse wereld. Het westerse dieet te rijk aan calorieën en vetis voorstander van obesitas. Om het probleem te vergroten, hebben we een steeds zittend leven, het dagelijkse energieverbruik van een vrouw is de afgelopen decennia met 200 kilocalorieën afgenomen. Hoe minder calorieën je verbrandt, hoe meer vet je opslaat in je lichaam en in je bloedbaan.
 

Bereken het ideale gewicht van vrouwen

Als je een beetje slecht bent in wiskunde, kun je beter de rekenmachine bij de hand hebben, maar bereken het ideale gewicht Het is heel gemakkelijk. U hoeft alleen te weten wat uw Body Mass Index (BMI) is, ook bekend als de Body Mass Index (BMI) of IQ (Quetelet Index). Deze index deelt het gewicht (in kilogram) door het kwadraat van de grootte (in meter). Dat wil zeggen, de formule voor body mass index berekenen zou het volgende zijn

BMI = kg / m²

Laten we bijvoorbeeld de BMI berekenen van een vrouw die 68 kilo weegt en 1,65 meet. BMI = 68 / 1,65 x 1,65 = 24,97

De BMI is 24,97.

De IMC Body Mass Index vertelt u uw ideale gewicht op basis van uw lengte

Houd er rekening mee dat de Body Mass Index alleen geldig is voor personen ouder dan 18 jaar. Als u het met tieners wilt gebruiken, moet een correctiefactor worden ingevoerd in de wiskundige bewerking.

Resultaten van de IM Body Mass Index

Na het uitvoeren van de vorige wiskundige bewerking kunt u dat Bereken uw ideale gewicht. Afhankelijk van het resultaat, waarbij rekening wordt gehouden met uw gewicht en lengte, kunt u weten of u uw levensstijl moet veranderen.

+ Als uw BMI resulteert in een cijfer lager dan 18,5, bent u lager dan uw gewicht. Binnen deze classificatie verklaart de WHO dat tussen 18.49 en 17 wordt aangenomen dat er een geringe dunheid is; tussen 16,99 en 16, matige dunheid; en onder 16, ernstige dunheid.

+ Als het resultaat tussen 18,5 en 24,99 ligt, gefeliciteerd, hebt u de index van normale lichaamsmassa.

+ Tussen 25 en 29,99 van IME moet je wat meer voor jezelf zorgen omdat je dat hebt gedaan te zwaar.

+ De resultaten van 30 worden beschouwd als obesitas. Binnen deze sectie verschilt de WHO: van 30 tot 34,99 is er obesitas klasse I; van 35 tot 39,99, zwaarlijvigheidsklasse II; en meer dan 40, klasse III zwaarlijvigheid.

BMI bepaalt uw ideale gewicht

Het gevaar van obesitas

Obesitas is een zorgwekkende ziekte waartegen miljoenen mensen in de wereld vechten. De Wereldgezondheidsorganisatie definieert het als “een abnormale of overmatige vetophoping wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. “De gegevens van deze internationale organisatie geven aan dat sinds 1975 de incidentie in de wereld is verdrievoudigd. Naar schatting is vanaf 2016 39% van de volwassenen in de wereld (dat wil zeggen, ouder 18 jaar oud), hadden overgewicht en 13% was zwaarlijvig.

Overgewicht treedt in het algemeen op wanneer er een buitensporige onbalans is tussen de verbruikte calorieën en de geconsumeerde calorieën. Dit is een steeds vaker voorkomend probleem vanwege de algemene toename van calorische voedingsmiddelen en meer vet en de sedentaire levensstijl.

Ana Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *