Liefdesbrief om je te verontschuldigen: verontschuldig je zonder angst

Een liefdesbrief om zich te verontschuldigen

Hoewel sommigen verrast zijn, zijn er veel mensen die hun gevoelens niet kunnen uiten, en nog veel meer mensen die niet weten hoe ze zich moeten verontschuldigen, zelfs niet door een liefdesbrief om zich te verontschuldigen. Het is waar dat niet alle schade kan worden hersteld door om vergeving te vragen, omdat er onherstelbare schade aan de liefde is, maar vaak wanneer onze partner je voelt je teleurgesteld, het zou genoeg zijn met verontschuldigen oprecht.

Waarom kost het ons zoveel? Misschien zijn we bang om onze fouten te herkennen en onze beperkingen te laten zien, zodat een toekomst niet tegen ons wordt gebruikt. Maar dat is een perspectief van relaties gebaseerd op het idee van een soort van oorlog tussen twee harten, iets dat ons niet gezond lijkt.

Daarom is het nodig om vergiffenis te vragen op de manier die het beste bij ons past als we ons vergissen en onze partner pijn doen. En een liefdesbrief is misschien de beste manier verontschuldigen Aan onze partner. Wij schrijven voor u die liefdesbrief om vergeving te vragen. We bieden u verschillende voorbeelden om u te inspireren door uw eigen te schrijven.

De beste voorbeelden van liefdesbrieven om zich te verontschuldigen

Voorbeeld liefdesbrief om zich te verontschuldigen

Sorry mijn leven

Het spijt me vooral, en daarom schrijf ik u deze brief, omdat ik me beter op papier verontschuldig en ik verzeker u dat u alles kunt begrijpen en het zo vaak als nodig kunt lezen. Het spijt me zo dat ik je heb teleurgesteld, de waarheid is dat ik niet weet hoe ik je alle uitleg moet geven, noch weet ik hoe om zich te verontschuldigen.

Aan de andere kant weet ik heel goed dat ik ongelijk had, dat ik het vertrouwen had verraden dat je in mij en in onze relatie had gesteld en dat ik zoveel dromen en illusies had gebroken. En daarom bied ik mijn excuses aan. Maar ik wil dat je de redenen weet, of liever, de enige reden, waardoor ik je teleur stelde. Het was voor angst.

Ik was zo bang voor het pad dat onze relatie insloeg, ik was zo bang om te snel te gaan dat iets in me me dwong om een ​​stap terug te doen. Ik was me ook niet echt bewust van de schade die ik je heb toegebracht. De waarheid is dat het iets was gemotiveerd door de zelfzucht en angst en daarom vraag ik om vergeving.

Ik heb geen idee wat de beste manier is om dat te doen herstel de schade, maar ik ben bereid in deze relatie te werken en ervoor te zorgen totdat deze opnieuw wordt samengesteld. Omdat als ik nu ergens zeker van ben, als iets heeft geholpen, mijn fout is om te weten wat ik wil en wat ik niet wil. Ik wil je en ik wil je niet kwijt.

Sorry liefde

Vraag om vergeving met een mooie liefdesbrief

Erken en verontschuldig je voor een ontrouw

Hallo lieverd

Als ik je deze liefdesbrief schrijf, in plaats van persoonlijk tegen je te praten, is het niet omdat ik me wil verbergen; Het is eerder omdat deze situatie me zo verward heeft gemaakt, dat de woorden om me uit te leggen ergens verborgen lijken, heel erg verborgen voor mijn hoofd. Ik heb veel tijd nodig om over elk van hen na te denken, dus ik had dit gesprek nooit met je kunnen voeren.

daarom Vandaag schrijf ik om je mijn grote fout te herkennen, dat falen waar ik de rest van mijn dagen spijt van zal krijgen. Die impulsiviteit heeft me steeds weer kunnen verliezen. Ik wil naar het verleden reizen om dat moment van zwakte te vermijden waarin ik andere lippen vond.

Ik denk dat er geen manier is om een ​​dergelijke handeling te rechtvaardigen, dus ik zal niet proberen dat te doen. Ik weet niet waarom het gebeurde, noch wat me ertoe leidde. Maar het is een verraad dat je niet verdient. Ik speelde met je zelfvertrouwen, wat ik nu niet verdien. En ik ben je duizend en één excuses schuldig.

Nu ik erin geslaagd ben je deze brief van vergeving te schrijven, die ook van liefde is, sta ik tot je beschikking om te gaan zitten en te praten over wat er is gebeurd. Ik heb het nodig We hebben het nodig.

Ik wil niet dat dit hier eindigt, maar ik begrijp dat je even moet nadenken over wat ik je net heb verteld.

Wanneer je wilt, wacht ik op je.

Ik hou van je

Let op deze voorbeelden van liefdesbrieven om zich te verontschuldigen

Een brief van vergeving voor het verkeerd doen

Hallo lieverd

Heb je gemerkt dat, ondanks het feit dat de jaren voorbijgaan, we nog steeds hand in hand gaan? Ik denk dat ik je op dit moment een liefdesbrief schuldig was. Hoewel we op dit moment onze deugden en onze tekortkomingen kennen, is er nog steeds iets waar ik spijt van heb; Ik begrijp niet waarom ik nog steeds zo trots ben.

Ik weet dat het iets is waaraan ik nog moet werken, maar ik wilde me verontschuldigen dat ik mezelf tot nu toe zo had laten gaan. Ik denk dat deze brief van vergeving een goed begin is: ik heb mijn trots geparkeerd en heb besloten mezelf openlijk bloot te geven. Ongetwijfeld helpt deze brief van vergeving me om sterker te worden en een nieuwe les te leren.

Ik schrijf mijn excuses voor mijn gedrag in onze discussies. Er is iets in mij dat hij bezit elke keer als we boos worden en hij transformeert me. Mijn excuses ook voor mijn moeite om uw overtredingen te vergeten en wacht op jou om de mijne te laten passeren. Pardon voor mijn toonuitjes en arrogante antwoorden.

Wat ons betreft, ik ben bereid mijn trots te parkeren, omdat ik weet dat het me nergens naartoe brengt, behalve om bij u weg te komen.

Ik hou van je

Raak geïnspireerd door onze ideeën om liefdesbrieven te schrijven

Brief om je te verontschuldigen voor de leugens

Hallo lieverd

Ik heb vele manieren gezocht om me te verontschuldigen, maar geen enkele leek genoeg. Ik wilde me uit de grond van mijn hart verontschuldigen voor de leugens waarmee ik onze relatie heb besmet.

Vergeef me omdat Ik weet dat ik je heb beledigd en dat je je verraden voelt. Vergeef me voor de wolken van wantrouwen waarmee ik onze relatie heb overweldigd. Vergeef me dat ik je tekort heb gedaan, ook al heb ik altijd geweten dat je alles voor me hebt gegeven. Vergeef me, omdat ik weet dat ik je zelfvertrouwen heb geschaad, en het ergste van alles, het was vanwege een dwaze leugen.

Vergeef me omdat je eerlijkheid deze leugens niet verdient. Vergeef me omdat deze leugens mijn ergste minachting zijn geweest. Vergeef me dat ik dit mooie ding dat ons verbindt, op het spel zet.

Nu ik je kwijt ben, zijn mijn stappen erg onstabiel geworden. Maar je moet iets heel duidelijks hebben: ik had je enkele leugens kunnen vertellen, maar ik weet dat de liefde die me met je verbindt niet vals is. Zo’n puur en enorm gevoel Het kan geen bedrog van mijn zintuigen zijn. Je kunt er zeker van zijn dat je een groot deel van mijn leven bent geworden.

Alstublieft, mijn leven, vergeef me.

Ik hou van je

Wie bent u een brief van vergeving verschuldigd?

Sorry uit de grond van mijn hart

Mijn leven

Deze brief is voor jou, zodat je me vergeeft. Ik ben niet die metgezel geweest die je verdiende. Ik ben meegesleept door die demonen die me bewonen. Maar nu ik je ver weg heb, nu we gescheiden zijn omdat je hebt besloten om er tussenin te plaatsen, Ik weet dat ik je duizend en één excuses schuldig ben.

Je afwezigheid weegt me als een plaat op mijn schouders. Laments zijn de verdomde lucht geworden die mijn longen laat ademen. En nu heb ik spijt van alles wat ik heb losgelaten zonder er genoeg van te genieten. Ik weet dat ik je heb gefaald en nu zoek ik je vergeving dag en nacht. Ik weet niet of mijn spijt je zal dienen als een show van liefde, maar mijn dagen zijn vol van ‘hopelijk niet’.

Van onze kant kan ik onvermoeibaar vechten. Hopelijk krijg je vroeg of laat je vergeving. Onze mooie relatie moet zijn wat ze vroeger was, hoe gelukkig ze ons maakte. Deze vergeving betekent alles voor mij omdat, ondanks alles, mijn liefde voor jou niet met een centimeter is verminderd.

Ik zal je duizend liefdesbrieven schrijven totdat ik je vergeving bereik. Ik wacht op je Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *