Liefdesbrief om goedenavond te zeggen tegen je vriendje

Liefdesbrief om goedenavond te zeggen tegen je vriendje

Er is niets beters na een zware dag dan naar bed gaan en een leuke welterusten liefdesbrief ontvangen van de persoon van wie je houdt. Enkele mooie woorden die je aanmoedigen om de laatste dag te vergeten en de toekomstige dagen tegemoet te treden. En omdat we weten dat je je partner graag wilt verrassen met honderd romantische details, hebben we een geschreven mooie boodschap om goedenavond te zeggen tegen je vriendje dat zal je helpen geïnspireerd te raken wanneer je je wat zoete dromen toewenst.

Waar wacht je nog op? U staat op het punt om te gaan slapen en wij verzekeren u dat het lezen van je woorden zal je laten glimlachen En wat nog beter is, droom over je. Hoe mooi is liefde!

Voorbeeld van een liefdesbrief om je partner goedenacht te zeggen

Woorden van liefde om je partner zoete dromen te wensen

Welterusten mijn liefste

Het is tijd om naar bed te gaan, maar ik wil niet slapen zonder je eerst wat zoete dromen te wensen. De ene dag is voorbij, maar binnenkort zal een andere vol met licht, energie en vreugde beginnen. Die vreugde die je elk moment aan mij doorgeeft sinds ik je ken. Dankzij jou heb ik begrepen wat echt geluk is. Ik zal je niet bedriegen, wat ik op dit moment het liefst zou willen om goedenacht persoonlijk te kunnen zeggen. Ik zou heel graag aan de andere kant van je bed willen strelen, knuffelen en zoenen elke centimeter van je huid. Ik wil graag dat de lakens getuigen van onze liefde, dat je kussen vertrouwen kreeg in alles wat ik voor je voel.

Helaas kunnen mijn wensen niet worden vervuld en vandaag moet ik bij u wegblijven. Daarom kon ik geen betere manier bedenken om je op deze laatste momenten van de dag te vergezellen dan je deze liefdesbrief schrijven. Hier vind je mijn meest oprechte woorden, een woord uit het hart. Want dat is precies waar ik alle herinneringen bewaar die ik bij je heb. Wat een geweldige momenten heb je me laten leven! Ik kijk naar de lucht en ik herinner me die dag toen je mijn hand pakte en me meenam om de sterren te zien. Je greep me bij mijn middel en fluisterde in mijn oor dat je van me hield. Niemand had tot dan toe zo veel huid op mijn huid als jij op dat moment deed. Ik zal nooit vergeten …

Vanavond zal ik mijn ogen sluiten en met alle macht wensen dat dit moment weer in mijn dromen verschijnt. Ik wil je vinden en je lichaam zo hard naast het mijne persen dat we uiteindelijk een wezen zijn. Ik wil je lippen poetsen En moge de wereld rondom verdwijnen.

Slaap, mijn liefste Slaap dat terwijl jij dat doet, ik voor je dromen zal zorgen. Ik zal je beschermen, ik zal van je houden, ik zal voor je zorgen. Je verdient dat alles en nog veel meer. Elke dag dank ik het lot voor het mooie geschenk dat hij me heeft gegeven door me in de weg te zitten. Ik heb zoveel geluk … Slechte tongen zeggen dat mensen niet weten wat we hebben totdat we het verliezen, maar ik weet het wel en ik laat het niet ontsnappen.

Ik neem genoegen met wees je laatste gedachte van de dag en geloof me als ik je vertel dat je nu mijn hele geest bezig bent.

Het is tijd om mijn leven te gaan slapen, maar voordat ik dat doe wil ik je nog een laatste ding vragen: open je raam, ik heb je een kus gestuurd met de wind … Neem het, het is voor jou!

Moge je rusten, schat.

Zoete dromen

Ik hou van je 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *