Dromen van dode katten: let op je dromen

Wat betekent het om te dromen van dode katten

Het is gebruikelijk dat dieren in je dromen verschijnen, hoewel ze dit niet altijd doen in de meest aangename situaties. Droom van dode katten Het is een van die dromen dat je wakker wordt met een grote rusteloosheid en alles wilt vergeten, maar eerst moet je de interpretatie ervan kennen. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen van dode katten.

Waarom droom je van dode katten

Het lijkt misschien een droom van slecht voorteken omdat het beeld van dode kittens niet de meest aangename van allemaal is, maar je moet weten dat het geen voorgevoel is. Om de betekenis van deze droom met dode katten te begrijpen, moet je de symboliek van zowel katten als de dood zelf kennen, en dat is dat dromen nooit zijn wat ze lijken.

1 Wanneer je van katten droomt, zelfs die droom waarin zwarte katten verschijnen, moet je altijd op je onafhankelijkheid letten. Als je zelfvertrouwen op de grond ligt, als je je niet veilig voelt, als je onafhankelijkheid van oordeel in gevaar is, is dit het moment waarop dode katten je lijken te voorkomen. Katten willen symbool van een onafhankelijkheiddat op dit moment, volgens je dromen, op zijn slechtst is.

2 Is uw onafhankelijkheid in gevaar? Volgens deze droom, ja, dus je kunt beter het nachtmerrie-aspect van je droomvisie buiten beschouwing laten en zo snel mogelijk wakker worden. Raak niet geobsedeerd door je huisdier, want hij zal niet sterven. Je zult ook niet veel dode katten in je tuin vinden, word wakker en bescherm je onafhankelijkheid tegen de gevaren Ze stalken hem.

3 In deze droom moet ook rekening worden gehouden met de symboliek van de dood. In het echte leven beangstigt de dood ons en we zijn niet in staat om het positieve aspect waar het toe in staat is te zien vernieuwing: herboren worden, opnieuw beginnen, een nieuw leven beginnen is alleen mogelijk als je naar de begrafenis gaat van de persoon die je ooit eerder bent geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *