Piercing in de vagina: van pijn tot plezier

Piercing in de vagina

Piercing is tegenwoordig een veel voorkomende praktijk van lichaamsdecoratie voor esthetische doeleinden. Gelukkig tonen steeds minder mensen hun afwijzing wanneer ze een persoon met een piercing zien; Liefhebbers van deze techniek zijn in feite niet langer de meest transgressieve, originele en innovatieve. En het is dat de piercing, die niets meer of minder is dan het doorboren van een deel van het lichaam om een ​​ornament in te voegen, niet iets nieuws is, maar al sinds de oudheid wordt gebruikt door veel pre-industriële samenlevingen. Weet jij wat de nieuwste mode is? Maak een piercing in de vagina

Waar haal ik de piercing vandaan?

In een samenleving waar het niet langer alarmerend is om met een piercing op het werk te verschijnen, voelen steeds meer mensen zich aangetrokken tot deze techniek. De lichaamsdelen waar je een piercing kunt dragen zijn veel, maar de meest voorkomende zij zijn de wenkbrauwen, de neus, de navel, de lippen en de geslachtsorganen. Hoewel piercing meestal wordt gedaan voor esthetische doeleinden, piercing in de vagina ze hebben niet die tentoonstellingscomponent, maar hun verdedigers beweren dat ze veel plezier kunnen produceren.

Het zoeken naar intense sensaties en nieuwe seksuele genoegens Het is wat sommige vrouwen motiveert om een ​​genitale piercing te krijgen. Er zijn verschillende gebieden waar je een piercing kunt dragen om je plezier te intensiveren.

De clitoris kan worden geperforeerd om door een staaf of een hoepel te gaan, zodat de wrijving door de piercing u kan helpen meer plezier te krijgen. In dit geval is echter een voldoende grote clitoris nodig. Om deze reden komt het vaker voor plaats de piercing in de dop van de clitoris. De lippen, zowel grote als kleine, zijn ook een vrij veel voorkomende plaats om een ​​of meer ringen te plaatsen. En het kan ook in het onderste deel van de vaginale opening worden geplaatst, hoewel dit een extreem gevoelig gebied met gevaar voor scheuren.

Aanbevelingen voordat je een piercing krijgt

Voordat u besluit om de techniek van piercing in uw geslachtsdelen te gebruiken, is het raadzaam om uzelf goed te informeren over de mogelijke gevolgen die dit kan hebben. de gevaar voor infecties en bloedingen Het is duidelijk voor het doorboren van enig deel van het lichaam, je introduceert tenslotte een vreemd element in je huid.

Sommige piercings vereisen een langere genezingstijd. Het hangt allemaal af van het geperforeerde gebied, dus houd rekening met de tijd die u nodig hebt, evenals de zorg dat piercing nodig heeft en van de mogelijke complicaties die kunnen optreden. En aarzel niet om alles te vragen wat er gebeurt zonder bang te zijn om er zwaar uit te zien, want je lichaam wordt doorboord. U moet weten hoe u het gebied kunt zuiveren, wat het meest geschikte materiaal voor het gekozen gebied is, evenals de vorm van de helling, hoe u symptomen van complicaties kunt detecteren en bij wie u terecht kunt bij problemen.

Overweeg voordat u een beslissing neemt voor de hand liggende risico’s en de mogelijke, en houd er rekening mee dat een piercing voortdurende en verantwoorde zorg nodig heeft voor het juiste onderhoud. Als u besluit dit te doen, ga dan naar een vertrouwde professional om u goed te adviseren en aan alle hygiënische eisen te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *