Verjaardag liefdesbrief: een heel speciale felicitatie

Verjaardag liefdesbrief

Ze zeggen dat liefdesbrieven niet meer in de mode zijn. Maar we letten niet op en blijven liefdesbrieven schrijven, die in romantisch papier, in een elegant en klassiek papier, maar ook in een mail of zelfs berichten van liefde in de post-it. Alles laat onze liefde zien.

Bij deze gelegenheid zullen we een schrijven verjaardag liefdesbrief. We gaan het op de traditionele manier doen, omdat iedereen een zeer originele verjaardagswens kan ontvangen via Facebook, Twitter of WhatsApp. En het is niet zo dat we ontkennen dat dit tenslotte de beste zijn, zodat we geen verjaardagen of belangrijke gebeurtenissen missen.

Maar we willen een liefdesbrief voor de verjaardag schrijven voor de persoon die je wilt, omdat je er zeker meer opgewonden van wordt dan de taart zelf. Kopieer onze liefdesbrief en voeg de details toe om hem te personaliseren; je zult zien hoe je hem een ​​geeft onvergetelijke verjaardag.

Verjaardag liefdesbrief voorbeeld

Gefeliciteerd liefde

Dit is mijn verjaardagscadeau, hoewel er misschien anderen zijn. Maar dit is het gift Ik heb zoveel tijd voorbereid om je verjaardag te vieren en tegelijkertijd onze liefde, ons leven samen en onze toekomst met elkaar te vieren. Ik weet zeker dat we zoveel verjaardagen samen doorbrengen.

Maar ik wil dat je verjaardag dit jaar speciaal is. Je hebt geschenken, je hebt een speciaal diner, je hebt drankjes, familie-oproepen en je hebt je verjaardagstaart met kaarsen. Maar je zult dit ook hebben verjaardag brief, deze liefdesverklaring die ik als verjaardagscadeau wil afleggen.

Ik hou van je, mijn leven en ik wil elk jaar op deze datum aan je zijde staan. Ik wil elk jaar aanwezig zijn en zien hoe de tijd verstrijkt, hoe elk jaar je meer verenigd bent, we elkaar meer zullen kennen, we elkaar meer zullen begrijpen, we we zullen liefhebben meer.

Omdat tijd er niet toe doet. Maak je geen zorgen, want we zullen deze verjaardag niet uitnodigen voor de routine, of de verjaardagen die nog moeten komen. Noch zullen we misverstanden, onverschilligheid of wrok uitnodigen. Dus dit is mijn geschenk: een pakket vol geluk en glimlacht voor het hele jaar

Fijne verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *