Horoscoop 2018: What Taurus zal maand na maand leven

Horoscoop 2018: What Taurus zal maand na maand leven

de horoscoop 2018 Het komt vol met nieuwe werkprojecten, veel benadering van het gezin en af ​​en toe verliefd worden. De sterren staan ​​op een rij, zodat 2018 een belangrijk jaar is voor degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren. Wil ik wetenof dat Taurus dit jaar van maand tot maand zal leven? Zeer attent op de horoscoop van 2018!

2018 Taurus-horoscoop januari

Verliefd op januari 2018: Een struikelblok heeft iemand, dus je moet stoppen met hem elke minuut aan zijn fouten te herinneren, want hoewel je jongen geduldig is, zal hij het niet verdragen om gemarteld te worden door iets dat al is gebeurd. Destijds verzekerde je hem al voor actief en passief dat je hem had vergeven, dus nu kun je niet meer terug. Ook, voor iets is dat gezegde van ‘Nieuwjaar, nieuw leven’, nietwaar? Het is tijd om het toe te passen!

Januari 2018 op het werk: Als je geen baan hebt, ontvang je aan het einde van deze maand een zeer interessant voorstel van een vriend die je lange tijd niet hebt gezien. Hij weet dat je goed bent in wat je doet en daarom zal hij je herinneren. Denk niet te veel na, het kan een geweldige kans zijn. Als je al aan het werk bent, kun je beter niet in oude fouten vervallen en dingen niet voor morgen achterlaten.

Januari 2018 in de familie: Iemand die heel dicht bij u in de buurt is, wordt plotseling ziek en iedereen in uw gezin wordt bang. Hoewel je je geen zorgen hoeft te maken, is het niets ernstigs! Dit kan een goed moment zijn om je meest positieve kant naar voren te brengen. Zonder enige twijfel zal dat u helpen zo snel mogelijk beter te worden! 

Horoscoop Taurus februari 2018

Verliefd op februari 2018: Deze maand is erg intens. Om eerlijk te zijn, omdat je hem bij je ex hebt achtergelaten, was je niet van plan om een ​​nieuwe stabiele relatie aan te gaan. Je hebt je alleen maar toegelegd op het hebben van een geweldige tijd met je vrienden en om geen enkel feest te missen. Wat je niet weet, is dat een jongen je aan het eind van deze maand om een ​​telefooncentrale vraagt. Weiger niet, de gesprekken die je voor WhatsApp zult hebben, zullen heel, heel interessant zijn. Laat jezelf gaan en vonken zullen springen! 

Februari 2018 op het werk: Aanpassen aan een nieuwe baan kost veel. Nieuwe baas, nieuwe collega’s, nieuwe taken … Beetje bij beetje went u aan de grote verandering die dit in uw leven met zich meebrengt, maar in de derde week van deze maand ontvangt u een felicitatie voor het goed uitgevoerde werk waardoor u zich meer geïntegreerd zult voelen dan ooit U bent op de goede weg!

Februari 2018 in de familie: Deze maand ervaart u met uw gezin een beetje van alles. Sommige dagen zul je niet van hen kunnen scheiden en andere wil je dat ze meer dan duizend kilometer verwijderd zijn. Wees niet zo radicaal, begin met een beetje meer geduld en wees wat toleranter. Vergeet niet dat slechte dagen we allemaal hebben en dat je geen expert bent in zoet als je boos wordt. 

Horoscoop 2018: What Taurus zal maand na maand leven

Horoscoop Taurus maart 2018

Maart 2018 verliefd: Je moet wat communicatiever zijn en geen hangende problemen in de lucht laten. We zijn het ermee eens dat praten over gevoelige kwesties soms een beetje kost, maar dit is het beste recept voor een goede relatie. Er is al genoeg vertrouwen tussen jullie, dus het is tijd om hem direct te vragen wat er al dagen in je hoofd is. Je zult jezelf bevrijden! 

Maart 2018 op het werk: De projecten die u eerder deze maand had gepland, lopen een beetje vertraging op. Verlies je zenuwen niet! Probeer te kalmeren en geduldig te nemen. Je hebt de taken altijd op tijd gedaan en daarom zal je baas begrip met je hebben en je nog een paar weken de tijd geven om te leveren. 

Maart 2018 in het gezin: U moet uw steentje bijdragen en een benadering met uw gezin bevorderen. Je hebt ze al te lang niet gezien en je moet een plaats in je drukke schema innemen. Ze zullen je bedanken! 

Taurus horoscoop april 2018 

Verliefd op april 2018: Een persoon die in het verleden heel speciaal voor je was, zal gedurende deze maand weer in je leven verschijnen en zal een revolutie teweegbrengen. Wie zal het zijn?

April 2018 op het werk: Ze zeggen dat degene die het volgt, het krijgt en in jouw geval zal dit gezegde zeer binnenkort uitkomen. Je bent al lang vastbesloten om die positie te krijgen die je zo interesseert en het is het beste dat je ervoor blijft vechten. Dingen zullen niet gemakkelijk zijn, maar je zult het uiteindelijk bereiken dankzij je vastberadenheid en professionaliteit.

April 2018 in de familie: Verrassing in zicht! Bij een van de volgende familiefeesten zal iemand aankondigen dat je volgend jaar zult trouwen. Ga na verloop van tijd denken aan het model dat je gaat dragen omdat Bodorrio je vaak wacht!

Taurus Horoscoop mei 2018

Mei 2018 verliefd: Jaloezie is je grootste vijand en dat weet je. Deze maand zullen ze weer verschijnen en je geesten laten zien waar er geen zijn. Je jongen heeft geen ogen voor iemand anders dan jij, dus geef hem een ​​stem van vertrouwen omdat hij het verdient. Anders wordt uw relatie ernstig beschadigd. Iedereen heeft zijn grenzen en je vriendje kan het ook beu worden. Houd het in gedachten! 

Mei 2018 op het werk: Je hebt de laatste tijd moeite om aan het einde van de maand te komen, wat dacht je van een loonsverhoging? Je bent erg gênant en de tijd om je baas onder ogen te zien om het voor te stellen zal niet gemakkelijk zijn, maar je bent al lang in het bedrijf en iedereen weet dat je het meer verdient dan wie dan ook. Door te proberen dat je niets verliest, geeft je baas uiteindelijk toe! 

Mei 2018 in de familie: Een feestelijke sfeer ademt je familie in. Waarom? Omdat je deze maand jarig bent! De voorbereidingen zullen zoals gebruikelijk in stijl beginnen te vieren, maar dit jaar zal er een heel speciale verrassing zijn. Een geschenk? Een feestje? De aanwezigheid van iemand die je al een tijdje niet hebt gezien? U zult er snel achter komen!

Voorspellingen voor Taurus in de zomer

Jessica Alba werd geboren op 28 april, daarom is ze Stier en dit wordt weerspiegeld in haar sociale netwerken, die zichzelf toont als een aantrekkelijke, intelligente en vervolgende persoon van haar dromen.

Horoscoop Taurus juni 2018

Juni 2018 verliefd: De problemen worden groter, de discussies komen steeds vaker voor en het lijkt erop dat je elkaar de laatste tijd niet steunt. Dit zal je relatie geleidelijk cool maken. Je moet consistent zijn met jezelf, in je hart kijken en als je nog steeds verliefd bent, vechten voor alles om opgelost te worden. Maar anders, als je niets meer voelt, is het het beste om het te verlaten en je geluk op afzonderlijke paden te zoeken.

Juni 2018 op het werk: Deze maand zul je een grote hoeveelheid werk hebben die je meer zal overweldigen dan het account. Benadruk niet te veel, dit vereist een grote inspanning van uw kant en een paar extra uren, maar het goede nieuws is dat uw bazen het zeer snel zullen waarderen. Een promotie of misschien een loonsverhoging? Over enkele ogenblikken zul je het weten! 

Juni 2018 in de familie: Je hebt al een tijdje een goed idee in je hoofd en het is tijd om het op gang te krijgen. Yes! We hebben het over dat weekendje weg met het gezin! Het zal de geweldige oplossing voor uw problemen zijn. U kunt de routine loskoppelen, weer op krachten komen en vooral de batterijen opladen. Je hebt het nodig! 

Taurus Horoscoop juli 2018

Juli 2018 verliefd: Als je wilt dat ik je uitnodig voor de film, als je wilt dat ik je naar huis begeleid, als je wilt dat ik je verras met een geschenk. Nu genoeg! Je bent de laatste tijd nogal wispelturig en hoewel die jongen tot nu toe uit je hand eet, is het niet handig om te misbruiken. Je kunt moe worden van het ene moment op het andere! Praten! 

Juli 2018 op het werk: Deze maand moet je het werk in de gaten houden. Je klasgenoten zijn niet helemaal betrouwbaar en veroorzaken meer dan één probleem. Het is het beste dat je naar je bal gaat, je woorden matigt en probeert niet in discussies te raken. Vroeg of laat valt alles op zijn eigen gewicht!

Juli 2018 in de familie: Aan het einde van deze maand zul je je gevoeliger en opvliegend voelen dan normaal en dat zal natuurlijk problemen veroorzaken met iedereen die aan je zijde staat, vooral met de persoon die op dit moment het dichtst bij je staat: je broer. Probeer te ontspannen en profiteer van de vakantie om de balans te vinden die je nodig hebt. Denk dat je familie niet de schuld is van je problemen en probeer je gewoon te helpen. 

Taurus Horoscoop van augustus 2018

Augustus 2018 verliefd: Het kost maanden en maanden om je te vragen, of liever smeek je, om bij hem te gaan wonen, maar je bent niet in staat die stap in je relatie te zetten. Op dit moment ben je een zee van twijfels en weet je niet zeker of samenleven je ten goede zal komen. Het is het beste dat u uw positie duidelijk maakt en niet langer lang geeft. Ze zeggen iets over waar mensen het over hebben.

Augustus 2018 op het werk: Veranderingen komen eraan die erg voordelig voor je kunnen zijn. Aan het einde van deze maand bieden ze je een positie met een grotere verantwoordelijkheid en veel beter betaald dan de huidige. Maar pas op! Val niet in slaap op de lauweren, want ze hebben je vertrouwd en je moet je eraan houden. Volg je intuïtie en alles zal perfect zijn! 

Augustus 2018 in de familie: Een familielid zal een delicaat moment doormaken en u zult zich omdraaien om hem weer te laten glimlachen. Die persoon is tenslotte altijd in jouw slechte tijden geweest, dus nu is het jouw beurt om met hem af te rekenen. Cheer! 

Horoscoop 2018: What Taurus zal maand na maand leven

Taurus Horoscoop september 2018

September 2018 verliefd: De medeplichtigheid die je deze maand met je partner hebt, zorgt ervoor dat de dagen voorbij vliegen. Een tip: profiteer er ten volle van en probeer ze te verrassen met een speciaal geschenk dat je zelf hebt gemaakt. Je bent een beetje ver seizoen geweest en het is een mooie manier om het op te lossen.

September 2018 op het werk: U zult een zeer ontroerende maand hebben voor zover het werk betreft. U zult het uitpakken niet voltooien wanneer u er al aan denkt om het opnieuw te doen. En het is dat zakenreizen niet rusten. Het goede? Tussen ontmoeting en ontmoeting heeft u tijd om te genieten van het plezier nieuwe plaatsen te leren kennen. Het zal het waard zijn!

September 2018 in de familie: Wat als je het gezin vergroot met een huisdier dat plezier heeft en iedereen opwindt? Het zal een geweldig idee zijn waar iedereen van zal houden! 

Taurus Horoscoop oktober 2018

Oktober 2018 verliefd: De relatie zal goed zijn, maar dat kleine punt van medeplichtigheid in seksuele relaties zal ontbreken. Gebruik een van onze liefdesbrieven om je in bed te prikkelen en je zult de vlam van passie niet zien uitgaan. De relatie zal perfect werken in al zijn facetten! 

Oktober 2018 op het werk: Probeer ordelijker te werken. Je hebt een seizoen dat alles ondersteboven en naar de retortero heeft en, zoals je niet organiseert, vroeg of laat zul je meer dan één last minute probleem hebben. Wie waarschuwt is geen verrader! 

Oktober 2018 in de familie: De laatste tijd mislukt de communicatie thuis. Een tip: eet met de televisie uit en mobiele telefoons bij u vandaan. Je zult zien hoe de gesprekken tussen jullie allemaal snel beginnen te stromen!

Horoscoop Taurus november 2018

November 2018 verliefd: Hoelang heb je hem niet verteld dat ik van je hou? Het is ook niet zo dat je hem elk uur en elke minuut eraan herinnert, maar je gevoelens van tijd tot tijd openlijk tonen zou niet slecht zijn als je niet wilt dat je partner zich afgewezen voelt. Plaats de batterijen!

November 2018 op het werk: De laatste tijd ben je erg bezorgd en neemt je het grootste deel van je tijd in beslag. Je zult moeten leren je privéleven te scheiden van je werk als je niet wilt dat de relatie met je gezin en met je partner naar de hel gaat. 

November 2018 in de familie: Je moeder zal je bezorgd zien en zal zich niet afvragen wat er mis met je is, maar hoe meer je erop staat, hoe minder je haar wilt vertellen. Het is het beste om wat ruimte te vragen en jezelf ermee open te stellen wanneer je de beste tijd vindt. Je weet het al: ze is een geweldige adviseur!

Taurus Horoscoop december 2018

December 2018 verliefd: Je sluit het jaar in stijl af! Je relatie is perfect in alle opzichten: communicatie, medeplichtigheid, seksuele relaties Wat kun je nog meer vragen? Geniet van alles wat je kunt en meer van dit prachtige moment dat je leeft! 

December 2018 op het werk: Deze maand zul je absoluut teleurgesteld zijn omdat je geen enkele stimulans zult zien in je werkomgeving. De routine is je beetje bij beetje op te eten. Nu het einde van het jaar nadert, wat denk je van een verandering van werk? Nieuw jaar, nieuw leven! 

December 2018 in het gezin: Kerstmis komt eraan en met hen gezinsmaaltijden. Dit is een goede gelegenheid om meer te communiceren met die neven die je nog niet zo lang hebt gezien, je zult ontdekken dat ze veel dingen gemeen hebben met jou!