Horoscoop 2018: What Virgo zal maand na maand leven

Horoscoop 2018: What Virgo zal maand na maand leven

2018 zal glimlachen naar Maagd die, ondanks alles, de obstakels moet overwinnen die op zijn weg komen. De sterren vertrouwen op dit sterrenbeeld om sterk te blijven ondanks tegenspoed. Wil het wetenwat Maagd dit jaar van maand tot maand zal leven? Dit zijn de voorspellingen vanhoroscoop 2018!

Horoscoop Maagd Januari 2018

Verliefd op januari 2018: 2017 is misschien niet je beste jaar op het gebied van de liefde geweest, omdat het niet is verlopen zoals je had verwacht. Om deze reden verander je in 2018 je mentaliteit en probeer je de problemen van je hart vanuit een ander perspectief onder ogen te zien. Het lijden voor andere mensen is voorbij!

Januari 2018 op het werk: Je begint het jaar met een nieuwe werkgelegenheidssituatie. De veranderingen zullen je erg nerveus maken omdat ze de routine omkeren die je tot nu toe gewend was geraakt. Omwille van je moet je leren elk ding het belang te geven dat het heeft, omdat je meestal de problemen overdrijft. Ontspan en leer perspectief te nemen.

Januari 2018 in de familie:Als u gebruik maakt van de dagen die u vrij hebt om met uw gezin door te brengen, zult u zich veel tevredener voelen. Je had een tijdje waarin je andere aspecten van je routine prioriteit had gegeven boven genieten met de mensen van wie je houdt. Welke betere manier om het jaar te beginnen met degenen die je zoveel geven?

Horoscoop Maagd Februari 2018

Verliefd op februari 2018:Februari zal een belangrijke maand zijn voor al die Maagd die verloofd is. Als je dit jaar trouwt, zul je deze maand een verrassing hebben waardoor je je rustiger zult voelen bij de organisatie van de bruiloft. Hoewel je als Maagd tijdens een dag als deze alles onder controle moet hebben, moet je nadenken over de manier waarop je de voorbereidingen onder ogen ziet. Stress nu!

Februari 2018 op het werk: Als u een staande maagd bent, leert u in februari een les die u helpt uw ​​baan te vinden. Zoveel als u een project wilt vinden om naar te linken, laat ze u niet onderschatten. Degenen van uw teken zijn altijd erg goed geweest in het nemen van beslissingen die de gevolgen analyseren die ze in de toekomst zouden kunnen hebben, en dit langetermijndenken kan zeer geschikt zijn voor uw situatie. Veel geluk!

Februari 2018 in de familie:Pas op voor de kosten die u maakt, want in februari kunnen uw gezin en u enkele economische moeilijkheden doorstaan. Het zal geen tijd van grote kosten zijn en je zult wat tijd moeten wachten om ze die grillen te geven waarvan je zo graag wilde. Maar maak je niet te veel zorgen, want vroeg of laat zal deze slechte reeks gebeuren.

Horoscoop 2018: What Virgo zal maand na maand leven

Horoscoop Maagd Maart 2018

Maart 2018 verliefd: Dit zal een zeer stabiele maand zijn voor Maagd die niet te veel veranderingen zal moeten meemaken als het gaat om liefde. Je zult je zeer op je gemak voelen in deze liefdevolle rust, maar word niet te comfortabel, want als je het het minst verwacht, kan iets de bijna utopie waarin je nu leeft destabiliseren.

Maart 2018 op het werk: Maart is de maand van moedig zijn op het werk. Als u een account in behandeling heeft of niet vertrouwd bent met iets, is het tijd om te reageren om het te wijzigen. Laat je angsten thuis en ga ervoor, want je weet al dat als je het niet doet, niemand het voor je zal doen. Laat iedereen zien waartoe je in staat bent, en dat is veel. Pas als je de angsten verliest die je binden om te doen wat je verschuldigd bent, zul je gelukkig worden.

Maart 2018 in het gezin: Maagden worden gekenmerkt door zeer behulpzame mensen die niet aarzelen om zich tot iedereen te wenden die u nodig heeft, en dit is een kwaliteit die u eert. De afgelopen maanden hebt u echter meer druk op uw schouders uitgeoefend dan zou moeten. In maart voel je dat er na zoveel moeite iets in je is gebroken.

Horoscoop Maagd april 2018

Verliefd op april 2018: Maagden zijn vaak te achterdochtig en bouwen verwachtingen zo hoog op dat ze onwerkelijk worden. Om deze twee redenen vind je een aantal problemen om jezelf open te stellen voor de mensen om je heen. Maar als je wilt weten wie je liefde wordt, moet je de manier waarop je handelt veranderen. En april is daarvoor de maand.

April 2018 op het werk:Hoewel je soms geen zin hebt omdat je gestrest bent en veel dingen te doen hebt, moet je je klasgenoten benaderen. In april zal er enige verandering zijn onder de mensen om je heen en het is jouw tijd om een ​​soort relatie op te bouwen op de werkplek. Deze hartelijkheid maakt je elke dag gelukkiger om te werken en maakt je maaltijden gelukkig.

April 2018 in de familie:Alles lijkt erop te wijzen dat het op gezinsniveau in orde zal zijn in april. Je zult heel gelukkig zijn en genieten van alle liefde die je familie belijdt. Je sociale agenda zal deze maand strak zijn en je tijd geven om te genieten van alles wat je familieleden je te bieden hebben. Maar pas op! Vergeet ook je vrienden niet. Er is tijd voor alles als je prioriteiten stelt en organiseert.

Horoscoop Maagd Mei 2018

Mei 2018 verliefd: Single Maagd, in mei ontmoet je iemand met wie je een speciaal gevoel zult voelen. We weten dat je er naar uitkijkt om een ​​partner aan je zijde te hebben die elke dag welterusten tegen je zegt, maar je kunt geen genoegen nemen met de eerste die enige interesse in je toont. Er zijn belangrijker dingen dan gewoon iemand aan je zijde hebben.

Mei 2018 op het werk: Concentreer u in mei op uw werk. Soms raak je zo geobsedeerd om resultaten te bereiken die de perfectie raken dat je vergeet plezier te hebben. Zelfs als je nog niet het geluk hebt om in de positie van je dromen te zijn, moet je ontdekken wat jouw dag gelukkig maakt. Blijf op de hoogte, want tijdens deze maand zullen verschillende lichtstralen je pad kruisen die je dagelijkse werk met vreugde kunnen vullen, maar om ze te identificeren, moet je je houding veranderen.

Mei 2018 in de familie: In mei krijg je een vriendschap terug die je enige tijd geleden had verloren. In sommige gevallen, om dit mogelijk te maken, moet je trots opzij zetten en die belediging vergeven die je jaren geleden scheidde. Dit kan de terugkeer zijn naar wat op een dag was, hoewel je het niet zo intens zult krijgen als je zou willen.

//

Beyoncé werd geboren op 4 september en is daarom Maagd. Zijn hardwerkende en perfectionistische karakter is te zien in de foto’s die hij deelt op sociale netwerken.
//

Horoscoop Maagd Juni 2018

Juni 2018 verliefd: Het lijkt erop dat alles erop is gericht dat alles heel goed verliefd wordt in juni, maar je moet ook een beetje van jouw deel doen. De horoscoop staat aan uw zijde, maar het zal gemakkelijker zijn als u de chip verwisselt en stopt met alles tot in het kleinste detail te analyseren zoals u dat nu doet. Als je je hoofd te hard draait, worden je problemen groter.

Juni 2018 op het werk: Juni wordt de maand van verrassingen op het werk. Het meeste nieuws zal positief zijn dankzij de inspanningen die u dagelijks aan uw positie hebt besteed. Je krijgt enige erkenning dat je lang hebt gewacht. Onze felicitaties!

Juni 2018 in de familie:Wees voorbereid, want het is heel goed mogelijk dat u in juni met veel papierwerk te maken krijgt dat, zoals we u al gewaarschuwd hebben, u veel zal benadrukken. Wanneer je jezelf in de bureaucratische cirkel ziet, wil je aan je haar trekken. Er is maar één oplossing die echt werkt: geduld!

Horoscoop 2018 Maagd juli

Juli 2018 verliefd:Op een bepaald moment in de maand juli zult u het gevoel hebben dat de persoon naast u u beperkt. Je zult het gevoel hebben dat je stopt met doen wat je zou doen als je geen relatie had. Er zal een Maagd zijn die zich zelfs geblokkeerd zal voelen in hun baan vanwege de persoon die ze nu hebben naast de deur. Denk je niet dat het een moment is om na te denken of het het waard is?

Juli 2018 op het werk:Je zult je realiseren dat je soms moet knikken en je mond moet houden voor de bazen. Een onaangename situatie zal je ertoe brengen in je eigen vlees te leven, de noodzaak om na te denken dat gerechtigheid niet altijd wordt gedaan met de inspanningen die aan het werk worden aangeboden.

Juli 2018 in de familie:Steun op uw geliefden bij moeilijkheden. Je liefde en begrip zullen erg belangrijk voor je zijn tijdens deze maand vanwege de occasionele kleine bui die je zult voelen. Vergeet nooit dat ze van je houden en dat ze je nooit zullen beoordelen voor je beslissingen. Bovendien heb je binnen deze groep van geliefden zeker veel vrienden die in goede en slechte tijden aan je zijde staan.

Horoscoop Maagd Augustus 2018

Augustus 2018 verliefd:De gevechten met je partner zullen toenemen in augustus en het spijt ons je te moeten vertellen dat ze in de meeste gevallen jouw schuld zijn. Om andere redenen verlies je je innerlijke balans, waardoor je veel druk krijgt waardoor je oneerlijk betaalt met je levenspartner. Probeer limieten in te stellen die de achteruitgang van uw partner als gevolg van problemen buiten uw controle voorkomen.

Augustus 2018 op het werk:In augustus zul je veel geluk hebben als het op werk aankomt. Een goed aanbod staat je in de weg en je moet beslissen of het de moeite waard is om te accepteren. Je weet dat Maagden niet al te vrienden zijn van de veranderingen, maar soms komen ze van pas. Denk goed na over je beslissing, want niemand zal je garanderen dat deze de juiste is, hoewel alles erop lijkt te wijzen dat je geluk zult hebben.

Augustus 2018 in de familie:Er zal een zekere mate van rebellie zijn van een familielid. Dit zal doen alsof er iets dramatisch verandert tussen u om uw interesses tot nu toe te bevredigen, verwaarloosd volgens uw standpunt. Het is in jouw hand dat deze woede overgaat naar ouderlingen en een scheiding in het gezin veroorzaakt of in een voorbijgaande ruzie blijft.

Horoscoop 2018: What Virgo zal maand na maand leven

Horoscoop Maagd September 2018

September 2018 verliefd:Hoorns in zicht? Er zal een bepaald persoon in je leven verschijnen waardoor je zou kunnen fantaseren over hoe je leven met hem zou zijn in plaats van met je huidige partner. Durf je nog een stap verder te gaan en je je niet meer inbeelden?

September 2018 op het werk:Je kunt een van de vele Maagd zijn die in september te maken krijgt met een soort verbetering van het werk. Je zou het misschien niet verwachten, maar met deze hulp kun je andere problemen compenseren die je daarentegen zult tegenkomen. Profiteer nu om te besparen, want in de toekomst zul je niet zoveel geluk hebben en moet je iets trekken.

September 2018 in de familie:Je krijgt de familie de glimlach terug te geven en betere momenten te herinneren wanneer je dat plan organiseert dat je zo nodig hebt. Volgens de mogelijkheden van elk gezin zullen er sommigen zijn die samen op reis gaan en verloren tijd terugkrijgen, terwijl anderen liever een mooie en verzoenende avond rond een tafel delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *