Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Waterman-vrouw

De Waterman-vrouw verliefd

Relaties hebben een mysterieus functionerend mechanisme dat we niet begrijpen. Soms worden we waanzinnig verliefd, hebben we het geluk dat we wederkerig zijn en keren we ons naar de relatie. Maar die relatie werkt niet en zal breken zonder de redenen goed te kennen. Onverenigbaarheid tussen tekens van de dierenriem is soms de oorzaak van een pauze. Ontdek hoe het is de Waterman-vrouw verliefd met dank aan Horoscoop en teken compatibiliteit.

De Waterman-vrouw verliefd

Verleidelijk in kalmte, begint de Aquarian-vrouw het proces van verovering op basis van intuïtie. Hij zoekt en kan in een man zijn uniekheid vinden, wat hem onderscheidt van anderen, wat die man speciaal heeft. Hij laat zich zelden bedriegen en handelt met een grote veiligheid verliefd Als hij het niet leuk vindt, houdt hij het niet.

De Waterman-vrouw houdt vooral van de dingen vrijheid en onafhankelijkheid De angst om zoiets waardevols te verliezen, doet haar achterdochtig kijken naar de sentimentele toewijding. Dat is waarom hij zich richt op het vinden van avonturen, interessante mannen om spannende liefdesverhalen te beleven en dan de relatie als een paar zal aankomen, of misschien niet.

Met welke tekens is de Waterman-vrouw compatibel?

Soortgelijke vitale benaderingen zorgen voor een grote compatibiliteit met Tweelingen en ook met de mens Boogschutter met wie hij de smaak voor vrijheid en onafhankelijkheid deelt. Met een man ik las, zo verschillend van de Waterman-vrouw, vormt een intens paar waar de aantrekkingskracht niet afneemt. En met Weegschaal Krijg dat stabiele koppel op basis van communicatie. Met wie de Aquarian-vrouw het beste werkt in de liefde is echter met een man van haar hetzelfde teken, omdat ze elkaar kunnen zien als bondgenoten en niet als een bedreiging.

De Waterman-vrouw is compatibel met de man Ram, hoewel deze relatie eerder een grote vriendschap wordt en er iets soortgelijks gebeurt Vis, die geliefd kan zijn als een vriend, maar met wie coëxistentie onmogelijk is. Met een Steenbok Compatibiliteit zal variëren, afhankelijk van de moeite die ze in de relatie steken, omdat het een zeer stormachtige relatie kan zijn of, omgekeerd, zeer evenwichtig.

Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Waterman-vrouw

Minder compatibiliteit heeft de Waterman-vrouw met mannen Stier en kanker, van degenen die vrezen dat ze haar verhinderen zich te ontwikkelen als een onafhankelijke vrouw. En met Maagd, het is niet dat er onverenigbaarheid is, maar meestal is het afwijzing. De relatie van een paar met een man lukt ook niet. Schorpioen, aangezien beide koppig zijn en geen overeenstemming bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *