Droom dat je gaat winkelen; de betekenis van je dromen met kleding

Droom dat je gaat winkelen

We gaan graag winkelen omdat we ons bevrijd voelen, we verhuizen naar een wereld waar al onze wensen kunnen worden vervuld, zelfs als onze creditcard anders zegt. Maar in principe staat alles tot onze beschikking om te kiezen en te nemen wat we het meest willen wij wensen.

Net als in het echte leven vertegenwoordigt winkelen in dromen uw zorgen, uw behoeften, uw verlangens en uw ambities. Dromen dat je gaat winkelen heeft daarom altijd een betekenis waaraan je veel informatie kunt ontlenen. Wil je de betekenis van weten droom dat je gaat winkelen?

Droom van kleding kopen

Van alle dingen die we graag kopen, is kleding degene die ons het meest enthousiast maakt en ook die ons de meeste informatie over onszelf geeft, tenminste wanneer we kleding in dromen kopen. Immers, droom van het kopen van kleding Het is een middel om iemands persoonlijkheid uit te drukken.

Dromen over het kopen van kleding krijgt ook een betekenis van je bezorgdheid voor het imago en voor wat anderen in jou waarnemen. Daarom, als je kleding in je droom past, betekent dit dat je probeert een ander beeld van jezelf te geven en dat je je er nog steeds aan aanpast. Misschien doe je alsof imponeren iemand.

Als je in je droom een ​​overdreven hoeveelheid kleding past, of als je uiteindelijk de winkel verlaat met veel tassen, is het omdat je onderbewustzijn je waarschuwt voor je gebrek aan beslissingen over je eigen imago. Je weet nog steeds niet welk gezicht je op het werk of met vrienden wilt geven.

De kleding in je dromen

In elk geval vertegenwoordigen de kleren in je dromen dat deel van jou buiten, dat misschien niets te maken heeft met je ware persoonlijkheid. Dit is het beeld dat u wilt projecteren en niet de persoon die u echt bent. Daarom moet je op je droom letten met kleding en de mate van huichelarij dat je rijdt op die momenten in je leven.

de nieuwe kleding Wat je in je dromen ziet, betekent een verandering in houding of gedrag, misschien omdat je uit de stad bent verhuisd of van baan bent veranderd. Maar in ieder geval hebben we het over jezelf opnieuw uitvinden. Op dezelfde manier, als je in je droom je kleding draagt, zelfs met de labels, is het omdat je nieuwe afbeelding of de verandering die je hebt aangebracht je niet alleen overtuigt.

Het is nieuwsgierig omdat de interpretatie van dromen met kleding erg vast zit in het uiterlijk van kleding. Als de kleding die je draagt ​​erg strak is, betekent dit dat je beperkt bent in een bepaald aspect van je leven, terwijl als de kleding gescheurd is, je begint een deel van je fouten van gedrag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *