Hoe te weten wie je partner praat op WhatsApp

Hoe te weten wie je partner praat op WhatsApp

Het kijken naar elkaars WhatsApp-gesprekken is een van de schadelijkste gewoonten van koppels. Zonder twijfel is het een demonstratie van een gebrek aan absoluut zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander. En hoewel we er absoluut op tegen zijn om de intimiteit van je vriend of vriendin binnen te vallen, moet je weten dat er enkele toepassingen zijn waarmee je Weet met wie je partner praat op WhatsApp. Als je het weet, kun je beter opletten of ze tegen je worden gebruikt.

Whatsapp: Trucs om te weten met wie je partner praat

Dat je partner je WhatsApp-gesprekken niet wil laten zien, is geen reden om jaloers te worden en koste wat het kost alles wat je met je contacten hebt geschreven te willen lezen. Dat moet u weten spioneren wie je vriend of vriendin aan het wippen was, klopt niet, maar het is mogelijk.

+ Het eerste is om het te spreken

Jaloezie is nooit een teken van liefde en als er iets is dat je stoort aan je partner, de beste manier om het probleem op te lossen is het te spreken rechtstreeks met hem. Koppels die erin slagen om vloeiende communicatie te hebben, zijn veel gelukkiger en lossen hun problemen gemakkelijker op.

Als je het niet leuk vindt om je mobiel te verbergen, als het je dwarszit dat een persoon met een bepaalde persoon was, als je wilt dat ik je vertel wie er op Whatsapp praat … Het beste is om met hem te praten.

Jaloezie voor WhatsApp moet je praten

+ Hoe te weten wie meer contact heeft

Als iemand je telefoon verwijdert, moet je weten dat hij via WhatsApp kan achterhalen met wie je het meeste contact hebt. Wanneer bekend is dat uw wachtwoord of patroon de mobiele telefoon ontgrendelt, kunnen ze zien met wie u het meest praat.

De stappen om naar deze optie te gaan, of je nu iOS of Android hebt, zijn min of meer hetzelfde. Voer de ‘Instellingen’ van WhatsApp in en voer de optie ‘Gegevens en opslag’ in. Als je eenmaal binnen bent, zoek je waar je ‘Opslaggebruik’ kunt plaatsen. Vervolgens verschijnen alle contacten en groepen met wie u berichten hebt uitgewisseld in volgorde van interacties. Als u op elk ervan klikt, je kunt zien hoeveel sms-berichten je hebt verzonden, hoeveel contacten, locaties, foto’s, GIF’s, video’s, audioberichten en documenten.

Als u op ‘Berichten beheren’ klikt, kunt u ervoor kiezen sommige van deze gegevens te legen.

 Trucs om te weten wie met WhatsApp praat

+ Whatsapp Web om mobiel te bespioneren

Ken jij Whatsapp Web? Het is een applicatie die je op je computer kunt installeren of in je browser kunt openen en waarmee je toegang hebt tot een WhatsApp-account. Het is erg handig om door te gaan met het beantwoorden van uw berichten zonder voortdurend naar de mobiele telefoon te hoeven kijken, vooral in situaties waar deze niet goed wordt gezien, zoals tijdens werkuren.

Het kan echter ook worden gebruikt om de gesprekken van iemand anders te bekijken zonder dat iemand het merkt. Om dit te doen, moet je even de mobiel die je wilt bespioneren en invoeren vanuit de WhatsApp-applicatie naar de ‘WhatsApp-web’ optie om toegang te krijgen tot een codelezer. Ga op uw computer naar de webpagina van dit platform of, als u deze hebt geïnstalleerd, in de WhatsApp-webtoepassing. Lees op uw mobiel de code die op het scherm verschijnt en vanaf dat moment U hebt het account op beide apparaten. Je kunt de telefoon teruggeven aan de eigenaar en zien wie op WhatsApp praat zonder dat hij het weet.

Je moet weten dat sommige mobiele modellen met een klein pictogram in de meldingsbalk waarschuwen dat WhatsApp-web is geactiveerd.

Whatsapp web om je partner te bespioneren

+ Indiscreet back-ups

Er zijn een groot aantal mobiele toepassingen waarmee u back-ups van uw mobiele telefoon op een computer kunt opslaan. In sommige gevallen kunt u zelfs WhatsApp-gesprekken op uw computer opslaan die van uw mobiel zijn verwijderd. Het grootste probleem met dit soort toepassingen is dat moet op de betreffende mobiel zijn geïnstalleerd, dus het is mogelijk dat de andere persoon zich ervan bewust is dat je iets geks doet met je mobiel.

Trucs om te weten met wie uw partner berichten verzendt 

+ Hoe te weten waar het is

Volgens experts is het gezondste voor een stel dat iedereen zijn eigen ruimte heeft. Er zijn echter verschillende soorten mobiele applicaties die u toestaan zoek de mobiel van uw partner om altijd te weten waar hij is.

Over het algemeen worden dit soort apps gebruikt om de kleintjes in huis te lokaliseren, maar elk met hun geweten … Dit zijn applicaties zoals Where is Family, GPS Tracking voor mobiel of Family en Mobile Locator.

Wij staan ​​erop: bespioneren wie praat over WhatsApp, je partner is niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *