Valentijnsbrief aan een vriend

De beste Valentijnsbrieven

Zelfs als je geen relatie hebt, hoef je een datum die zo speciaal is als Valentijnsdag niet te negeren. Op 14 februari wordt liefde gevierd en hoewel gelukkige paren zich dit feest hebben toegeëigend, is de waarheid dat iedereen die weet wat liefde is, kan deelnemen. We hebben erover nagedacht om er een te schrijven Valentijnsbrief voor een vriend want, is er een meer authentieke liefde dan vriendschap?

Valentijnsliefdebrief voor je vriend

Beste vriend:

Moge deze liefdesbrief je niet verbazen omdat je al weet dat ik gek op je hou. Valentine komt eraan, een datum die verondersteld wordt gevierd te worden met het paar, maar ik heb de oorsprong van Valentine onderzocht en ik heb ontdekt dat waar het om gaat is om liefde te vieren. En ik wil dit jaar met jou vieren. Meld je je aan?

Vier Valentijnsdag met je beste vriend

Maar dit had WhatsApp kunnen voorstellen, toch? Ik wilde iets speciaals doen, ik wilde deze brief schrijven om heel duidelijk te maken wat ik je waardeer en hoe blij het is om iemand zoals jij in mijn leven te hebben. Met of zonder partner, je zult altijd de zijn belangrijkste persoon van mijn leven, omdat er geen paar is dat me alles laat vergeten wat we samen hebben geleefd. En wat we nog te leven hebben.

Deze Valentijn wil ik proosten op dat leven samen, op onze gezamenlijke lach, op onze reizen en op onze avonturen. Voor ons om door te gaan met het toevoegen van jaren en jaren van elkaar liefhebben en steun ons onvoorwaardelijk, zodat we illusies en dromen blijven delen en zodat we altijd op elkaar kunnen rekenen.

En ik kan niet stoppen met je te bedanken voor je grappen in de downtime, je vermogen om me in goede en slechte tijden te laten glimlachen, je gekke advies en je nog gekkere voorstellen. Jij die mijn tranen van droefheid hebt gedroogd en dat je mijn tranen van het lachen hebt genomen, jij bent de persoon die al mijn liefde neemt.

Ik hou van je, vriend. Fijne Valentijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *