Liefdes- en passiebrief: herstel het verlangen naar je partner

Schrijf een liefdes- en passiebrief voor je partner

Het gebeurt in de meeste relaties dat passie na verloop van tijd verdwijnt om plaats te maken voor liefde. Je voormalige gepassioneerde minnaar is een bedpartner geworden om aan de behoeften te voldoen (met een beetje geluk) en weinig anders. Sommige experts stellen zelfs de tijdslimieten vast en voorspellen hoe lang dat verlangen dat het echtpaar zal extaseert zal duren. Maar kunnen we iets doen om dit proces om te keren? Zou het werken een liefdes- en passiebrief om de vlam aan te steken?

We zijn niet bereid om te zien hoe passie en verlangen verdwijnen zonder achterom te kijken. Daarom raden we je aan een romantische en gepassioneerde brief te proberen om te proberen de te maken ik wens Kom terug zoals in de vroege stadia.

Hoe een pittige brief te schrijven

Om een ​​goede liefdesbrief te schrijven die ik krijg steek de vonk van je relatie weer aan, je moet vooroordelen en verlegenheid buiten beschouwing laten. Je moet alles schrijven wat je wilt lezen, want het doel van dit schrijven is om je partner naar de wolken te brengen. Daarom maakt de extensie niet uit en bevindt de presentatie zich ook op de achtergrond. Het belangrijkste is de inhoud van uw brief … en hoe hoger de toon, hoe beter!

Je kunt deze brief op elk gewenst moment versturen via WhatsApp, maar je kunt hem ook op het ontbijtplateau laten liggen. We zijn er zeker van dat het niet lang zal duren om terug te keren naar je bed om je hartstochtelijk te kussen. Het gaat erom hem te vangen wanneer hij het het minst verwacht zodat de verrassing hem een ​​grotere emotie bezorgt.

Hier zijn enkele voorbeelden van deze teksten om u te inspireren. Pas ze aan om uw partner meer te prikkelen. Klaar om de omgeving te verwarmen?

De beste voorbeelden van een liefdes- en passiebrief

1 Voorbeeld van liefde en passie brief

Hallo liefde:

Mijn doel in deze brief die ik u schrijf is niets anders dan u eraan te herinneren waar ik van u hou. Maar ook hoeveel ik je wil. Ik weet dat we ons beste moment niet doormaken, ik weet dat passie gepaard gaat met samenleven. Dat is wat ze zeggen en dat is ons ook overkomen. Maar ik weiger de routine beroof ons van de gekste gevoelens waar we zoveel van genoten. Waarom herstellen we onze passie niet?

Misschien als je je herinnerde hoe we naar elkaar keken toen we elkaar ontmoetten, die looks die neergestreken op de glinsterende ogen van verlangen om te gaan afdalen naar andere delen van het lichaam. Of van die andere blikken in het midden van de mensen met een halve glimlach die zeiden: hier en nu. Misschien als je je die looks herinnerde die we vroeger hadden voordat we weer konden inschakelen.

Of misschien onthouden wat onze lichamen Ze praatten Toen we onze taille aanraakten, explodeerde het verlangen om een ​​enkele huid te zijn. Toen het voor ons onmogelijk was om handen te schudden en niets anders, toen we de helft van ons lichaam in contact moesten hebben. Toen je handen mijn heup niet losmaakten of je borst niet deelden. Misschien kunnen we ons weer aansluiten als we ons lichaam laten praten.

We herinneren het ons samen.

Wil je een pittige brief horen?

2 De meest gepassioneerde brief voor je partner

Hallo schat

Deze liefdes- en passiebrief zal je zintuigen wakker maken. Ik wil je opwinden, zoals ik elke avond eerder deed. We hebben de gewoonte verloren om onze intimiteit te zoeken en ik voel me erg nostalgisch over je lichaam.

Ik mis je lippen in mijn rondingen, van boven naar beneden en van onder naar boven. Ik mis al die wrijvingen die mijn benen deden trillen. Ik ben verdrietig om te denken dat we onze benen niet meer met elkaar verweven zoals vroeger. Ik wil je warmte weer in me voelen, nu zonder zorgen.

En ik weet zeker dat je tong na zo lang verloren van mijn huid voelt; dat je handen wanhopig naar mijn borsten zoeken; en dat je armen elke avond naar mijn volume zoeken.

Omdat ik het te leuk vond hoor je adem kort en zie je gezichten wanneer je maximaal plezier bereikt.

Waarom herstellen we niet gekreun en krassen? Het was op die momenten dat ik erin slaagde om alles uit mijn hoofd te krijgen en me op ons te concentreren. Elk ingewikkeld moment van de dag werd met elk van je kussen en strelingen gewist; in het echt belangrijk.

Ik wacht op je, elke nacht in ons bed.

Herstel het verlangen naar je partner met deze liefdesbrief

3 Schrijf een pittige liefdesbrief

liefde,

Stel je voor dat wanneer je morgen aankomt op je werk, Ik wacht licht op je in kleding in ons bed. Ik zou de rode nachtjapon dragen die je zo mooi vindt en die lange tijd stof in de kast heeft verzameld. Zou je klaar zijn om onze handen weer onder de lakens te leggen? Om het ritme van ons lichaam te herstellen? Klagen zoals we dat al lang niet meer hebben gedaan?

Ik zou je kleren beetje bij beetje uitdoen, omdat Ik kon niet stoppen met je nek te kussen. Tussen massage en massage zou ik een klein hapje in je oor of een snuifje in je tepels missen. Ik zou in je oor fluisteren dat ik de geur van je borst en de smaak van je huid heb gemist.
Ik wil je graag verrassen met iets dat je nooit zou verwachten. Ik zou graag het lont van passie willen aansteken dat op een dag, zonder dat we het doorhadden, uitging. Ik zou graag terug willen komen naar elke hoek van je lichaam omdat ik na zo lang niet weet of ik het zou kunnen herkennen.

Het zou zijn alsof de tijd nooit voor ons was verstreken. Alsof we nog steeds die kleine jongens waren die zich in de auto verstopten om zichzelf met een zekere intimiteit te behandelen. Zou je bereid zijn om onze vleselijke verlangens te herstellen? Zou je me nog een keer willen proeven? Bedankt dat je me die orgasmes hebt gegeven.

Stel je voor dat ik, wanneer je morgen aankomt van het werk, licht wacht op kleding in ons bed.

Ik wens je

Bekijk de rest van onze liefdes- en passiebrieven om je te inspireren voordat je de jouwe schrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *