Liefdesbrief voor het sterven: het laatste afscheid

Liefdesbrief voor het sterven

Als er iets onvermijdelijks in dit leven is, is het de dood. Die stap waar we niet eens aan willen denken, maar die we moeten nemen. En er zijn veel dingen die ongedaan zullen blijven, ongeacht of de dood meer of minder tijd wacht om ons te komen halen.

Wij hebben niet tijd voor alles zullen veel dingen op de weg blijven, veel onvervulde dromen, veel mensen die voor ons zijn vertrokken en veel onafgemaakte projecten. Maar er is iets dat we gebonden en goed gebonden kunnen laten voordat we sterven en het is om onze erfenis achter te laten in de vorm van een liefdesbrief.

Een liefdesbrief voor het sterven heeft veel mogelijke ontvangers. We kunnen ons laatste afscheid nemen van onze partner, onze kinderen, onze broers of zelfs al die mensen van wie we houden en die we nooit hebben verteld hoeveel we van hen houden. We hebben er een geschreven liefdesbrief voordat hij stierf, om het allemaal te laten staan.

hoe je een liefdesbrief maakt voordat je sterft

Voorbeeld liefdesbrief voordat je sterft

Ik zeg vaarwel:

Ik zeg vaarwel, want vroeg of laat zal de dood me komen zoeken en zal ik uit je leven verdwijnen. Maar ik wil niet dat je deze brief als laatste afscheid neemt, omdat dit een liefdesbrief is. Waar de dood me brengt, ik zal op je wachten. Ik zal lang op je wachten, maar als je aankomt, wacht ik op je met een knuffel en een kus.

Ik laat inkepingen onderweg zodat je me kunt volgen, maar laat me wat tijd, schiet niet op en ik zorg ervoor dat alles bij de hand is als je aankomt. Totdat we elkaar weer ontmoeten, wil ik dat je één ding doet: volledig leven. Dat je lacht, dat je danst, dat je opgewonden raakt, dat je verliefd wordt. En vergeet me zo nodig een beetje.

Wees niet bang voor mijn vertrek, want ik zal voor je blijven zorgen, ik blijf je al mijn kracht geven, al mijn steun, al mijn liefde. En ik zou niet willen vertrekken zonder dat je weet hoeveel ik blij ben dat het leven ons heeft samengebracht, voor hoe gemakkelijk je dingen hebt gedaan, omdat je me dat hebt geleerd het geluk Het was veel eenvoudiger dan ik had gedacht.

Dit is de reden voor deze brief. Omdat je vertellen dat ik van je hou, mezelf teveel zou herhalen, zo vaak heb ik je dat elke dag verteld. Maar ik had je nooit verteld dat ik waardeer wat je deed, omdat je een deelnemer en architect van mijn gelukkige dagen was. Daarom, hoe ver ik ook ga, ik zal altijd op je wachten. Omdat dit niet het laatste afscheid is, maar het laatste afscheid. De volgende keer dat we elkaar ontmoeten zal zijn voor altijd.

Hij is nog steeds blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *