Liefdesbrief aan je beste vriend: vertel hem dat je van hem houdt

Hoe maak je een liefdesbrief aan je beste vriend

Er zijn velen die twijfelen aan de ware vriendschap tussen een man en een vrouw en erop staan ​​verborgen gevoelens te vinden die dat niet hoeven te zijn. Dat betekent niet dat tussen jou en jou beste vriend Er is geen liefde.

Liefde tussen vrienden is niet de liefde van geliefden, het is de liefde van twee mensen die elkaar onvoorwaardelijk kennen, accepteren, respecteren en ondersteunen zonder van plan te zijn een partner te vormen. een genegenheid dat we vaak niet als liefde durven te erkennen, maar dat is een van de meest genereuze manieren van liefhebben die er is.

Als je je beste vriend wilt bedanken voor alle ontvangen liefde en steun, is het misschien tijd om die erkenning te uiten, om hem te laten weten hoe belangrijk het is in je leven in de vorm van een liefdesbrief.

Liefdesbrief aan mijn beste vriend

Beste vriend,

Ik schrijf deze regels omdat ik soms niet weet hoe bedankt met woorden of gebaren alle steun en begrip die ik heb ontvangen. Maar ik moet ervoor zorgen dat je niet alleen mijn dank ontvangt, maar ook mijn vreugde en de trots die ik voel dat ik deel uitmaak van het leven van zo’n speciaal persoon.

De laatste keren waren erg moeilijk en we weten allebei dat ik niet uit de situatie had kunnen komen als je niet aan mijn zijde was geweest, mijn hand uitstrekte om niet te zinken, hard te trekken om opstaan en me bij mijn middel vasthouden om niet te buigen.

En ik wil je vertellen dat het hebben van jou aan mijn zijde me heeft geholpen te beseffen wat echte vriendschap betekent, de meest onbaatzuchtige liefde en de meest gastvrije liefde. Wat beschouw ik als uw hugs mijn meest waardevolle bezit en je glimlacht het voedsel van mijn illusie. Maar ik wil niet cheesy worden.

Twee dingen wil ik je vertellen en ik schrijf ze in deze brief zodat je ze nooit kunt vergeten. Vertel het je “Bedankt” en vertel het je “Ik hou van je” Het is een prioriteit voor mij op deze momenten dat ik alleen op zoek ben naar een manier om je alle liefde terug te geven die je me hebt gegeven.

Maar ook om ervoor te zorgen dat die steun, dat vertrouwen en die genegenheid die ik heb ontvangen, ik het neem als een lening die ik u vanaf dit moment ga terugbetalen. Omdat ik me zo gelukkig voel dat ik het al die tijd aan je zijde heb gedeeld dat ik er zeker van ben dat we dit altijd zullen delen liefde.

Ik hou van je, vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *