De speciale betekenis van schedel-tatoeages

De betekenis van schedel en schedel-tatoeages

Schedels zijn een zeer populair tattoo-ontwerp voor zowel mannen als vrouwen. Het kan een tatoeage zijn met een unieke schedel of die vergezeld gaat van andere symbolen of elementen die de tatoeage aanvullen. Lje schedel tattoo ontwerpen Ze vertegenwoordigen verschillende betekenissen, maar het zal afhangen van wat het voor u betekent om het een specifieke betekenis te geven.

De betekenis van schedeltattoos

Schedels zijn de meest gewilde tattoo-ontwerpen wereldwijd, maar tegelijkertijd zijn ze ook een tatoeage die door velen nogal verkeerd wordt begrepen. Wil je weten wat deze tatoeages betekenen?

1 De relatie tussen schedel-tatoeages en de dood

Er zijn mensen die dit soort tatoeages ontkennen omdat ze de dood van mensen kunnen symboliseren, iets dat angst veroorzaakt. Schedeltatoeages kunnen ook veel zeggen over je persoonlijkheid, alsof je gevaarlijk en verboden bent.

2 Een tatoeage van een schedel spreekt over jou

Ook een schedel tatoeëren kan positieve en negatieve attributen in een persoon symboliseren. Er zijn talloze ontwerpen en sommige kunnen zeer realistisch zijn, terwijl anderen misschien grappige tekenfilms lijken. Normaal worden schedel-tatoeages aangevuld met andere symbolen zoals slangen, vlammen, kruisbotten, dolken, schorpioenen en zelfs spinnen. Maar het hangt af van wat je wilt overbrengen dat je de schedel alleen of met andere symbolen tatoeëert.

3 Ben je in gevaar?

Skull-tatoeages ze kunnen betekenen dat ze een gevaarlijk leven leiden, ze kunnen ook donkere gedachten of negatieve gevoelens vertegenwoordigen.

4 Tattoo ter herinnering aan iemand

Maar wat veel mensen niet weten, is dat ze ook positieve dingen kunnen vertegenwoordigen. De tatoeage van een schedel kan ook de herinnering symboliseren van een geliefde die op aarde stierf maar niet in het hart. Het kan ook symbool staan ​​voor iemands levensverandering, hoe het leren van fouten van koers is veranderd en heeft je een nieuw persoon gemaakt, met nieuwe doelen die niets te maken hebben met je vorige zelf. En natuurlijk kan het ook de kracht en macht van mensen over leven en dood symboliseren.

Wil je de betekenis van andere tatoeages weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *