Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Boogschutter

De Boogschutter-vrouw verliefd

Wanneer een relatie eindigt, is dit niet altijd te wijten aan incompatibiliteit van personages. Soms komt de onverenigbaarheid van de sterren. Het lijkt erop dat de tekens van de dierenriem ook liefde en liefdesverdriet begrijpen en vaak kiezen we niet de verkeerde man, maar de man met het verkeerde sterrenbeeld. Ontdek hoe het is Boogschutter vrouw verliefd. Alle geheimen over dit teken in de liefde vertellen je De horoscoop en de compatibiliteit van tekens.

De Boogschutter-vrouw verliefd

De Boogschutter-vrouw houdt hartstochtelijk en intens. Maar dat weerhoudt hem niet van het aanbieden van en eisen vrijheid en ruimte. Hij leeft graag nieuwe ervaringen in het leven, in liefde en in seks, omdat hij een rusteloze en nieuwsgierige geest heeft. Dit leidt ertoe dat hij zich bij interessante mannen voegt met een mysterieus en avontuurlijk tintje.

Voor de Boogschutter-vrouw is het essentieel respect en onafhankelijkheid. Daarom past het niet bij dominante mannen die van plan zijn hun manier van zijn te veranderen. Bovendien is ze gul, optimistisch en weet ze de goede dingen in het leven te waarderen, waardoor ze gemakkelijk het beste gezicht van elke man kan ontdekken.

Met welke tekens is de Boogschutter-vrouw compatibel?

Een van de grootste compatibiliteit van de dierenriem is de Boogschutter-vrouw met de man Ramen samen vormen ze het perfecte koppel. Hij verspilt ook medeplichtigheid en rapport met een ik las. Ze voelt zich hopeloos aangetrokken tot de mens Tweelingen, voor het zijn twee tegenovergestelde polen en met Maagd Het heeft een verband dat verder gaat dan de rede. Evenwicht en stabiliteit wordt gevonden door de Boogschutter-vrouw met Weegschaal en met Schorpioen, hoewel de beste liefdecombinatie degene is die zich vormt met een man van hem hetzelfde teken of met een man Waterman.

Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Boogschutter

Weinig compatibiliteit heeft de Boogschutter-vrouw met de man Stier, voor het hebben van zulke verschillende visies op het leven. Het werkt ook niet met kanker, met wie je een vriendschap kunt sluiten, of met Steenbok, bij wie je je niet op je gemak voelt. De grootste onverenigbaarheid is echter met Vis, met wie hij relaties aangaat waarin ze nooit ophouden twee vreemden te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *