Betekenis van dromen over roken: succes en nederlaag in gelijke delen

Betekenis van dromen over roken: succes en nederlaag in gelijke delen

Droom over roken Het heeft zeer uiteenlopende interpretaties en dat komt door de dubbelzinnige rol die het in ons leven speelt. Was roken vóórdien een symbool van triomf en charisma, tegenwoordig is het nederlaag en zwakte. In ons droomwoordenboek nodigen wij u uit om enkele betekenissen van te ontdekken droom over roken.

Dromen van roken als sleutel tot succes

Veel van de interpretaties van dromen waarin je lijkt te roken zijn gemaakt in successleutel, over het algemeen een succes met betrekking tot werk, bedrijf, met uw groeiende prestige en erkenning binnen het bedrijf. Als het de anderen zijn die roken in de droom, betekent dit ook dat je goede vooruitzichten hebt op de werkplek.

Vriendschap en emotionele relaties worden ook weerspiegeld in deze rookdromen. Als je in je droom bent een sigaar roken, betekent dit dat er spoedig een verzoening zal zijn met een vriendschap waarvan je dacht dat die verloren was. Als in de droom het gebaar van het roken van een sigaret overheerst, als de sigaret altijd blijft branden, kun je zeker zijn van de oprechtheid van je vrienden. Je bent omringd door goede mensen.

Droom van roken in de sleutel van de nederlaag

Omdat roken tegenwoordig niet langer een sociaal geaccepteerde gewoonte is, kan de droom waarin je lijkt te roken, worden gevonden negatieve betekenissen die verwijzen naar je vitale onzekerheid en je gevoel van falen. Deze droom kan ook aangeven dat je een verslavende dan liefdevolle relatie hebt waaraan je niet kunt ontsnappen. Een relatie die net zo giftig is als de tabak die u rookt.

Roken in dromen kan ook betekenen dat je afleiding nodig hebt om je vitale ontevredenheid te kalmeren, zelfs dat je achter de rokende sigaret speelt en probeert je ware persoonlijkheid te verbergen. Aan de andere kant ontbreken deze dromen waarin tabak de hoofdrol speelt niet ze zijn gestopt met roken. In dit geval is het niet nodig om naar een betekenis te zoeken, maar het is het onderbewustzijn dat nog niet heeft geaccepteerd dat u bent gestopt met roken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *