Dromen van de duivel: is het een nachtmerrie?

Waarom droom je van de duivel?

Nachtmerries zijn onvermijdelijk, maar dromen zijn niet altijd wat ze op het eerste gezicht lijken. Het is het geval van droom met de duivel, een droom gelinkt aan het kwaad, negatieve emoties en angst dat je wakker wordt met veel rusteloosheid. Maar in een meer grondige interpretatie zul je zien dat niet alles negatief is. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om over de duivel te dromen.

Waarom droom je van de duivel: betekenis en interpretatie

Het is onvermijdelijk. Als je droomt van de duivel of de hel, kun je niet nalaten te denken dat je misschien een slecht persoon bent, dat je gevoelens niet vriendelijk zijn, of dat het kwaad in je zit. Er wordt ook vaak gedacht dat het een voorgevoelige droom van tegenslagen, van kwaden, van moeilijke en helse momenten, maar dromen zijn niet altijd wat ze lijken.

+ We zullen je ook niet proberen te overtuigen dat dromen over de duivel een betekenis van welzijn heeft, omdat de rusteloosheid waarmee je wakker wordt het tegendeel bewijst. Verwar het echter niet negatieve symboliek van de duivel met een noodzakelijke negatieve interpretatie. Het is de magie van dromen, die altijd hun gezicht en kruis hebben.

+ Het kruis van dromen over de duivel is duidelijk, omdat het in de meeste gevallen een nachtmerrie is die je angsten weerspiegelt. Omdat je je niet goed gedraagt ​​of volgens je waarden, omdat je iemand pijn hebt gedaan, omdat de negativiteit het grijpt je aan of omdat je in een permanent levensconflict leeft. Je twijfelt aan jezelf en je ware persoonlijkheid, je hebt gewetensproblemen en zeker het gevoel van schuld vergezelt je elk moment.

+ Maar ben je gestopt om over na te denken de kracht En de kracht van de duivel? De duivel symboliseert niet alleen het kwaad, het symboliseert ook rebellie en dat is niet negatief. De kracht om jezelf te zijn, om tegen de stroom in te gaan, om geen conventies te volgen, om jezelf in verleiding te laten vallen. De duivel is zo krachtig als God en je kunt altijd een pact met hem sluiten in je droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *