Games voor een kerstfeest

Games voor een kerstfeest

Je hebt misschien niet veel kerstsfeer en je hebt geen zin om nog een jaar van familiebesprekingen te zien die zo typisch zijn als nougat, maar als je niet in staat bent geweest om naar Bali te vluchten met je schoonouders, zwagers, neven en nichten, neven en andere familie, het is het beste dat je je sceptische houding verandert en besluit om ten volle van de jouwe te genieten. En tegenwoordig is het feest thuis, dus haal wat ideeën uit Games voor een kerstfeest.

De beste spellen om te genieten van een familiekerstmis

Als er iets onmiskenbaar is met Kerstmis, is het dat de illusie en emotie waarmee kinderen met deze partijen worden geconfronteerd besmettelijk is. Dus maak je klaar om ze zoveel mogelijk plezier te geven. Een goed idee is thuis een sportschool organiseren zodat iedereen zijn geschenk vindt. Als je het voor het avondeten organiseert, blijf je de kinderen vermaken. Dit kunnen kleine geschenken zijn, leuke details die dienen als anticipatie op echte kerstcadeaus.

Het is duidelijk dat je tijdens het bereiden van het eten de kinderen bezig moet houden zodat ze de mensen die aan het koken zijn niet storen, dus iemand moet zorgen voor het vermaken van de kinderen. Een klassiek en leuk spel is dat van raad films door mime. Het zullen kinderfilms moeten zijn, maar je hebt de lach gegarandeerd voor een paar uur.

Omdat het gaat om samen genieten, is het beter om videogames voor een andere gelegenheid te verlaten, hoewel er consoles zoals de Wii zijn die gezinsparticipatie aanmoedigen. We kunnen kiezen voor het typische raadspellen dat voor kinderen een nieuwigheid zal zijn.

Spelideeën voor het hele gezin met Kerstmis

Kerstmis geschikt voor het hele gezin

Enkele jaren geleden begonnen mensen dat feesten ook op kerstavond echter, gezien de huidige economische situatie, is de neiging om terug te keren naar thuis blijven en geniet van de familienacht. Dus we hebben ook games nodig voor na het eten. Hoewel kinderen meestal snel naar bed gaan om zo snel mogelijk geschenken te verzamelen, zijn de leeftijden van kinderen meestal heel verschillend in elk gezin, dus je zult zeker een preteen hebben die die nacht bij volwassenen zal blijven.

Zorg er daarom voor dat de spellen geschikt zijn voor alle leeftijden. De spellen van vragen en antwoorden Ze hebben meestal een goede acceptatie, vooral als je teams vormt om elkaars kennis te compenseren. Daarnaast vinden we vandaag talloze games op basis van de populairste televisiewedstrijden.

Maar als er een traditioneel kerstspel is dat in geen enkel huis ontbreekt, is het wel bingo. Om bingo te spelen deze kerst is het erg belangrijk om rekening te houden met zowel de leeftijd van de deelnemers als de economische situatie van het gezin. In geen geval wordt het aanbevolen om grote hoeveelheden geld te spelen, het is zelfs veel beter dat geld niet aanwezig is in deze familiespellen.

5 kerstspellen voor familieplezier

Kerstspelideeën voor het hele gezin

Vervolgens gaan we u een paar voorstellen Kerstspellen om van te genieten met je gezin tijdens Kerstmis Ze zijn hilarisch! 

1 Raad het einde van een boek, spel voor een kerstfeest met het gezin

Om dit kerstspel te starten, wordt iemand in het gezin aangesteld als rechter of scheidsrechter van het spel. Deze persoon zou moeten kies een boek van de plank. Vervolgens moet u de eerste zin van het boek hardop lezen, zodat de rest van de deelnemers een idee krijgt waar het boek over gaat. Hierna moet elke deelnemer zich voorstellen wat de laatste zin van het boek is en dit op papier schrijven. Iedereen moet zijn respectieve briefje in een boot, hoed of mand achterlaten. Van zijn kant kopieert de rechter de ware laatste zin van het boek in een ander papier en legt deze ook in de container.

Vervolgens worden alle zinnen hardop voorgelezen en moeten mensen stemmen welke volgens hen de uitdrukking is die echt overeenkomt met het einde van het boek. Wie gelijk heeft (of zij die gelijk hebben) verdient een punt. Vervolgens wordt het spel herhaald, waarbij de rollen worden afgewisseld totdat alle deelnemers de rol van rechter hebben gespeeld. ten slotte, Degene met de meeste punten wint het speldat wil zeggen degene die de laatste zinnen in de boeken heeft geraden.

Speel met Kerstmis: de beste ideeën

2 Kerstsokken

Alle gezinsleden moeten worden verdeeld in groepen (van drie of vier personen, afhankelijk van wie je bent). Elk van de groepen wordt aan het ene uiteinde van een kamer geplaatst en laat een sok aan het andere uiteinde hangen. Wat de deelnemers van elk team moeten doen, is de sok vullen met snoepjes, maar alleen een lepel gebruiken en ze meenemen naar de race. De eersten die krijgen vul je sok Zij zullen de winnaars zijn. 

3 Heet geschenk, een leuk kerstspel

Koop tussen alle leuke en goedkope geschenken en plaats ze in het midden van een tafel. Deelnemers moeten je rondcirkelen en de geschenken doorgeven (één voor één) terwijl er wat muziek op de achtergrond speelt. Wanneer het nummer dat wordt afgespeeld, is voltooid, de persoon die het geschenk op dat moment in handen heeft, houdt het.

4 Het kerstspel 

Neem wat oude stropdassen en verdeeld in paren. Elk van de paren moet een paar banden hebben en elk lid van het paar zal dat moeten doen probeer de das aan je partner te binden met één hand. Het paar dat eerder eindigt is degene die wint. Het is helemaal niet eenvoudig! 

5 Kerstalfabet, een spel voor het hele gezin

De persoon die het spel start, moet denk aan een woord of actie die begint met de letter “A” en dat heeft te maken met Kerstmis enzovoort tot en met hele alfabet. Maar wees voorzichtig! Deze game is niet zo eenvoudig! Elke deelnemer moet alle woorden onthouden die met de vorige letters zijn gezegd. Je hebt slechts tien seconden om na te denken over iets met de letter die je raakt nadat je alle elementen van de vorige lijst hebt herhaald. Als je een element vergeet of langer duurt om te antwoorden, word je uit het spel verwijderd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *