Dromen dat mijn man sterft: overwint de paarcrisis

Wat betekent het om te dromen dat je man sterft

Het is heel gebruikelijk om over je partner te dromen, net zo vaak als dromen over de dood, maar je went nooit aan de combinatie van die twee dromen. Om te dromen dat mijn man sterft Het is een van die dromen die je wakker maakt met angst en vol twijfels over je relatie en je ware gevoelens. Maar kalm, we verduidelijken de betekenis ervan in ons dromenwoordenboek.

Waarom droom je van de dood van je man

Het is een volwaardige nachtmerrie. Je man sterft en je hebt hem misschien al begraven. Je kunt niet stoppen met huilen en je weet niet hoe je je leven met die pijn kunt voortzetten. Plots word je wakker en zie je dat het alleen maar een droom is geweest, maar door het besef van de realiteit voel je je niet beter. Dat ben je nu vol twijfelsZou het kunnen dat je je man wat kwaad toewenst?

+ Voor uw gemoedsrust kunnen we u vertellen dat we in de zin van deze droom geen enkel teken van voorgevoel vinden, wat geen visie op de toekomst en dat het niet zo is dat je wilt dat hem iets ergs overkomt; integendeel. Als we de symboliek van de dood in dromen begrijpen als een noodzakelijke stap voor een wedergeboorte, kan deze droom positief worden.

+ Deze droom komt voor op momenten dat je partner een aantal belangrijke moeilijkheden doormaakt. Een depressie, een tijd vol problemen of het verlies van werk kan een grote levenscrisis veroorzaken, evenals een paar. En u vindt geen manier om uw man te helpen, daarom gaat uw onderbewustzijn daarnaar toe universele bron Dat is de dood om het nog een kans te geven.

+ Het lijkt misschien een beetje surrealistisch, dat de dood van een geliefde precies in je dromen aanwezig is de beste optie, maar de interpretatie van dromen verrast ons soms. Kijk naar de Phoenix die telkens opnieuw uit zijn as wordt herboren, want dat is precies wat je voor je man wilt. Laat hem opstaan ​​en de wereld weer volledig vernieuwd betreden.

Hoewel de betekenis ervan niet zo negatief is als je dacht, is er geen twijfel dat deze droom een ​​echte nachtmerrie is. En het is niet de enige. In de volgende video laten we u zien de vijf meest voorkomende nachtmerries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *