Brief om teleurstelling te uiten: van liefde tot teleurstelling

hoe je een liefdesbrief en teleurstelling maakt

Liefdesverhalen eindigen niet altijd gelukkig en eten patrijzen. De waarheid is dat de liefdes meestal verblind worden teleurstellingen. En het is dat wanneer de blauwe prins begint te vervagen, er weinig is wat gedaan kan worden in het gezicht van die teleurstelling.

Die frontale botsing met de realiteit, wanneer je ontdekt dat de persoon op wie je verliefd bent geworden is verdwenen door vermoeidheid, gewoonte en routine, moeilijk te hanteren is en vaak eindigt de zaak met een verbroken relatie en nog een naam op de lijst met teleurstellingen van liefde.

En we weten niet of bij deze gelegenheid de teleurstelling dat je met je partner lijdt je terug zal brengen naar singleness, of integendeel, je zult vechten voor je liefde, zodat jullie beiden worden versterkt. Wat we wel weten is dat we de manier hebben om alle negativiteit van je teleurstelling te verdrijven door dit te schrijven teleurstelling brief.

Voorbeeld teleurstellende brief

Hallo schat

Je bent vast enthousiast om deze brief te ontvangen, maar ik moet je iets waarschuwen: deze regels vormen geen liefdesbrief, dit is een brief van teleurstelling. Je hoeft ook niet bang te zijn of te voelen schuldigOmdat als ik de moeite neem om je deze brief te schrijven, ik denk dat we nog enige hoop hebben.

Maar de waarheid is dat ik erg teleurgesteld ben, erg teleurgesteld. En ik herken mijn deel van verantwoordelijkheid, maar het doodt me om je onverschilligheid te zien terwijl onze liefde verdwijnt tussen rekeningen, wasgoed en schoonmaakdiensten. Vind je het niet erg dat we niet meer kussen, dat we elkaar niet knuffelen of zelfs maar naar elkaar kijken?

Ik weet niet of het je niet kan schelen of dat je het niet eens hebt gemerkt, maar ik kan er niet zoveel in leven onverschilligheid. Omdat ik niet alleen teleurgesteld ben, ben ik ook verdrietig. Verdriet is de emotie die me de afgelopen maanden het meest bezoekt en ik ben niet bereid het bij ons te laten blijven wonen.

Dus ik vraag je, liefje, om wakker te worden en welke reacties. Moge jij die aanhankelijke, attente en gepassioneerde man zijn waar ik verliefd op werd. Dat je weer begrip en metgezel bent en dat je onze houding verlaat dat je nergens om geeft. Omdat ik er om geef en ik wil teruggaan wees blij. Met jou

Ik wacht op je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *