Waarom ligt de regel voor mij?

Mijn regel is geavanceerd

Bij sommige gelegenheden lijdt het lichaam aan stoornissen die weggaan van ons begrip. Hormonale aandoeningen komen vaak voor bij vrouwen, zoals het geval is de regel doorsturen. Slechts 15% van de vrouwen heeft een exacte cyclus van 28 dagen, de limieten liggen tussen 21 en 35 dagen. Om een ​​periode als abnormaal te classificeren, moet dit gebeuren met intervallen van minder dan 21 dagen.

Menstruatie: oorzaken

De variabiliteit van de menstruatiecyclus is frequent in de eerste twee of drie jaar na de eerste periode en in de drie jaar voorafgaand aan de menopauze. Voor een effectieve en krachtige diagnose moet je naar de gynaecoloog gaan, maar er zijn er verschillende redenen waarom de regel verder gaat:

de spanning, is een van de belangrijkste oorzaken van onregelmatige menstruatie. Deze factor produceert kortere cycli omdat ons lichaam wordt blootgesteld aan een situatie van gebrek aan controle die het lichaam waarneemt. Werk, examens of discussies met je partner zijn oorzaken die stress veroorzaken.

onze eetgewoonten Ze zijn belangrijk bij het beoordelen van de menstruatiecyclus. Als u bent begonnen met een dieet en oefenplan, kan dit een reden zijn voor menstruatie.

de ochtend na pil Het veroorzaakt meestal vooruitgang in de regel vanwege het hoge hormoongehalte.

de hormonale veranderingen en de organische laesies Het zijn ook redenen waarom de menstruatiecyclus varieert. Een oordeel over functionele verandering van de menstruatie kan worden gemaakt wanneer een organische oorzaak of pathologie is uitgesloten. De organische kunnen bestaan ​​uit veranderingen van het genitale apparaat, die het meest voorkomen, en algemene ziekten of bloedveranderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *